Murinjo nahvalio zemljaka: "Svojim radom je zaslužio Premijer ligu!"

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 21.09.2018.
23:25
Izvor: Sportske.net

Ko će koga...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Murinjo je izgleda rešio probleme u svlačionici, njegov tim igra znatno bolje nego u prva tri kola, a u odličnom raspoloženju dočekuju Vulvse na svom "Teatru snova".

Retko kad Murinjo hvali svog kolegu, ali ovoga puta je to slučaj. Pre svega je pohvalio način na koji Vulverhempton igra, a onda i njihovog trenera.

"Mislim da je 75% bivših igrača sada treneri, ali Nuno je stigao u Premijer ligu samo zahvaljujući svom radu. Nije došao direktno u Premijer ligu, on je stigao u Čempionšip i izborio se da nastupa u ovom takmičenju. On je fantastičan menadžer i radi odličan posao, njegovi rezultati dovoljno govore, on je definitivno zaslužio da bude na ovoj pozornici", rekao je Murinjo za Nuna Espirita Santa.

Nuno je pre Vulvsa bio u Rio Aveu, Valensiji i Portu, a prošle godine je dominirao sa "Vukovima" u Čempionšipu i zasluženo obezbedio direktan plasman u najjače takmičenje na svetu, gde su odmah pokazali kakav tim imaju, kao i to da se neće grčevito braniti i na taj način osvajati bodove.

Upisli su dve pobede, nesrećno su izgubili od Lestera iako su bili bolji, a čak su uspeli da otkinu bodove i Mančester sitiju.

Mančester junajted će dočekati tim Nuna Espirita Santa u subotu od 16 sati, a meč će biti odigran na Old Trafordu.

Zanimljivo je to što se trener Vulsa u jednom trenutku pominjao kao mogući naslednik Murinja kada je u pitanju Junajtedova klupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 22.09.2018
09:24
avatar
Mak-Juventino
Saturday, 22.09.2018
00:43

Prvi put da neko pohvali :D Salim se , zna on dobro , sada 'sve 5' , sutra mozda stvarno bude petarda ... Matic odavno nije zabio , mozda bice neka bomba :)