Murinjo: "Junajted zaslužuje više pohvala"

Autor: Beta Beta
petak 03.11.2017.
10:56
Izvor: Beta

Portugalski trener je na udaru kritika ove sezone zbog defanzivno nastrojenih partija protiv jačih timova u PL.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je danas da kritičari igre njegove ekipe imaju dvostruke standarde.

Ekipu Junajteda kritikuju zbog konzervativnog stila igre u nedavnim utakmicama protiv Liverpula i Totenhema, a Murinjo je rekao da bi druge ekipe hvalili da su šest od sedam utakmica završile bez primljenog gola, što je učinio njegov tim.

"Ne želim da komentarišem, jer ću onda raditi posao koji nije moj. Ponekad mislim da bi trebalo (da komentarišem), ali onda se ohladim. Slični nastupi drugih klubova su magični, primeri briljantne taktike i sjajnih stavova njihovih igrača. Za druge klubove takvi nastupi su konzervativni, negativni - toliko je prigovora", rekao je Murinjo, preneo je Skaj.

"Na primer, Totenhem je pobedio Liverpul sa 4:1, a bio je i bolji od Real Madrida sa 3:1, ali protiv Mančester junajteda nije postigao gol, pa mislim da moja ekipa za to zaslužuje pohvale", dodao je portugalski trener.

Junajted će u nedelju igrati protiv Čelsija, Murinjovog bivšeg kluba sa kojim je ostvario velike uspehe. Murinjo se u više navrata vraćao na "Stamford Bridž", kao trener Intera i Junajteda, ali je naveo da se i dalje oseća čudno.

"Moram da priznam da se osećam drugačije, ali na kraju krajeva, želim da pobedim. To će biti važna utakmica pošto su oni šampioni, ali sa emotivne strane, to je samo još jedan meč. Za nekoliko godina biće prirodnije, za četiri ili pet godina niko se verovatno neće sećati da sam bio trener Čelsija", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
koma73
Sunday, 05.11.2017
02:17

Svaki derbi, SVAKI derbi u PL, ide na 0:0, i ne hvali se da je dao neki gol Totenhemu ili Liverpulu, već da nije primio. Uništitelj fudbala i svega lepog u fudbalu, destruktivac fudbala, u debelom silazu svoje bedne filosofije fudbala, posle Mančestera kad jednom ode, biće u debelom padu karijere ove destruktivne, koja je upropastila i uružila fudbal debelo.

avatar
devil
Friday, 03.11.2017
14:28

Ima istine u ovome ali najbolji su uvijek na najvećem udaru javnosti toga mora biti svjestan,evo sad se udara po realu a ne bi me čudilo da opet se na kraju slatko nasmiju svima i uzmu LP.Skoro na utakmici napoli-inter spaleti ispao ,,taktički genije,, nadmudrio sarija, a igrao klasični bunker gori nisam vidio od murinjovog intera protiv barse kad mu je etoo igrao beka.Tako da Mou udaraj po svome a zavidnih je vazda bilo ;))GGMU!!

avatar
NikkiCFC
Friday, 03.11.2017
12:24

Junajted je od 2002. godine dakle za 15 godina jednom pobedio na Bridzu i to 2:3 2012. godine kada su pri rezultatu 2:2 Ivanovic i Ramires dobili crvene kartone i ostali smo sa 9 igraca. Nakon toga Cicarito je dao gol iz ofsajda. Malo realnosti molim s obzirom da neki najavljuju 0:3. Navijaci Junajteda iz engleske vidim kazu da bi uvek prihvatili remi kod nas i da Celsi ispadne u trecu ligu da nebi opet mogli da nas dobiju u Londonu.

avatar
Стефан Б.
Friday, 03.11.2017
18:16

Pa samo nerealni likovi ocekuju 0:3. Remi na Bridzu je puna kapa, iako mislim kad bi krenuo totalni napad od pocetka da bi Junajted dobio.

avatar
Маркус19
Friday, 03.11.2017
22:04

Тај који најављује 0:3 није нормалан.... А чекај, помињеш 2002. тад чика Роман донео паре и уздигао пластику од клуба за коју навијаш?