"Murinjo je sramota koja treba da bude smenjena", nove muke, kapiten lajkovao presudu treneru!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 03.10.2018.
09:52
Izvor: Sportske.net

Pol Skols se ponovo obrušio na Murinja, a šta o njemu misli kapiten ekipe pokazao je potez Južnoamerikanca...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Nova bura, Murinjo tvrdi da je zadovoljan remijem protiv Valensije, da su bili bliži pobedi, da nisu dali gol, ali da je pristup bio dobar.

Sa njim će se malo ko složiti, pogotovo bivše legende, ali i sadašnji kapiten.

Pol Skols je poznat kao ogorčeni kritičar Murinja.

"Čudi me da je i dalje na klupi posle poraza od Vest Hema. Ne razumem što ga ne smene, on je sramota za Junajted, čovek koji priča strašne stvari i vređa igrače", kaže Skols.

"Ne zanima me šta kaže Pol Skols, on je navijač kao i drugi, ima pravo na svoje mišljenje", nije ništa komentarisao Portugalac.

Ali, na Skolsa se nadovezao Rio Ferdinand.

"Šta znači izjava da Junajted ne može da gradi igru iz zadnje linije, to će demoralisati momke još više, ja ne bih voleo da budem štoper u timu u kome me trener tako karakteriše. Na kraju krajeva, ovo je bila loša partija, nismo izgleda gledali istu utakmicu", dodaje Rio pošto je slušao Murinjovu analizu.

Na sve ovo nadovezao se i "lajk" i to kapitena Valensije na post u kome se traži da Murinjo ode. Valensija je igrao, ali je razočaran u Murinja i kažu i da jedva govori sa trenerom. On je jedan od starijih igrača kome se ne dopada način na koji se trener obračunava sa pojedincima.

Murinjo tvrdi da mu nije do tapšanja po ramenu, da ne očekuje SMS podrške, da je bitno da igrači vole da pobede kao i navijači koji su tražili da napadnu u nastavku, a ponovio je da ima ugovor do 2020.

To je na neki način i sublimirano upozorenje da će naplatiti sve do poslednjeg penija, ako ga smene.

A hoće li?

Zavisi i od Njukasla, ako Junajted njih ne pobedi, onda stvarno nije jasno koga će savladati. Posle toga sledi pauza, pa mečevi u Ligi šampiona sa Juventusom koji već ima šest bodova i sigurno će želeti da što pre završi posao u grupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 03.10.2018
16:10
avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 03.10.2018
16:08

A Njukasl mora nekog da nagazi jer igraju ocajno pa ocajno a Rafa Benitez nije pasao travu iako ga ne volim ni najmanje i postavice tim maksimalno dobro. Ajde da vidimo.

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 03.10.2018
15:55

Nema taj obraza da ode sam.

avatar
neme
Wednesday, 03.10.2018
15:15

Dok se ne rastetaju ovi poluigraci Lindelof Rasford pa sve do Soa i Smolinga nema napretka.Zoze bi odavno doveo Dibalu Kokea pokusao Bejla Eriksenu dao 200000 nedeljno koje u Totenhemu moze da sanja itd.Ali to nije stari Mancester.

avatar
magister
Wednesday, 03.10.2018
13:23

Najveći problem Murinja je što ga taj težak pritisak, koji oseća već par meseci, i biće sve jači, odvlači od - stvaranja igre. Murinjo je oduvek gajio - takmičarsku igru, u smislu da se opredeljivao za fizičku superiornost, disciplinu u defanzivi i - oslanjanje na individualnu kreaciju jednog do dva igrača. Ovde je od početka - pogrešno sagledao stvari. Sve bi izgledalo drugačije da se odmah opredelio za dva krila i centarfora, kao osnovu igre, graditelja igre i pomoćnog graditelja - centralnog veznog, u sredini i jednog zadnjeg veznog. Ovako, veći broj utakmica igra - bez plejmejkera. Nema dobar raspored levih i desnih krila (ima tri leva), što je mogao da rešava čim je došao, proda ili menja jednog levog za desnog ili stvara desnog od levog. Doveo je fenomenalnog igrača, Sančeza, ali bez ideje kako će se taj igrač uklopiti i - nije se uklopio. A košta puno. Pozadi - nema šmekera koji će da čita i raspoređuje, a ima nekoliko veoma dobrih stopera, ali sve - sličnih karakteristika. Nema tu - Vidić - stena, Rio - čitač. Bekovi su odlični igrači, ali u ovoj igri često u situaciji da sami i grade igru i probijaju. Od njih se možda tu i najviše traži, a nisu - Marselo. Sad je jedino moguće strpljivo ipak pokušati, sa sjajnim igračima, koje MUN ima, napraviti igru. Napraviti od jednog od trojice - desno krilo. Promovisati Matu u glavnog graditelja i Pogbu u sporednog, koji je spona sa odbranom i Matićem. Neuparivati Felainija, Matića, Pogbu, pa još i Hereru i Mek Tominija, pa nema sa njima igre, ne može snaga sve. Nema alternative za Lukakua, osim eventualne potpune promene koncepta. Ali, Murinjo je navikao na Drogbu, Dijega Koštu, Benzemu u Realu sa Ronaldom (tu je mogao da odstupa zbog specifičnosti Ronalda). Koliko je puta ovde probao sa Sančezom u špicu ili Rašfordom? Zaista mi je žao, ali videlo se još na samom početku sezone i pre početka PL, da će se ovo pre ili kasnije desiti. A on i dalje tvrdoglavo pokušava da odigra prvobitno zamišljeno, a očigledno - pogrešno i zamišljeno i postavljeno.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 03.10.2018
12:50

Juve moze da nas pobedi lagano u obe utakmice i da ostanemo na 4 boda. Valensija moze da dobije 2 puta Jang Bojs i da ode na 7. Posle bi bila odlucujuca utakmica u Valensiji a mi tamo necemo da ih pobedimo sigurno.

avatar
Petar Pan
Wednesday, 03.10.2018
11:35

RAsulo klasicno , Pogba , SAncez , Valensija , Bai , niko nije u dobrim odnosima sa Murinjom , mislim da je najbolje smenjiti Murinja pozvati Gigsa za trenera i celu generaciju od Skolsa do Bata da budu u strucnom stabu , ako neko poznaje klub oni poznaju . I polako graditi tim za narednu sezonu , generalno daleko smo mi sad od top 5 klubova u PL-u .

avatar
Nenad Šmigić
Wednesday, 03.10.2018
11:21

izgubio Murinjo kompas,ne zna da li je dosao ili posao,a bolje mu je da sam ode i sacuva ovo malo dostojanstva i renomea sto mu je ostalo i polako za Porto,odakle je dosao,pa neka tamo demonstrira ovaj odvratni stil igre koji vise nigde ne prolazi !!! a nekada sam uzivao u igri Mancestera kada je igrao na gol vise i gotovo uvek davao taj gol vise,hocu Mancester koji napada i kada vodi 3 0 !!!

avatar
mires
Wednesday, 03.10.2018
11:14

Realno nema tu igraca...kakav Valensija...Pogba dal je dve odigrao na nekom nivou..Lukaku ocajan..,Sancez boze sacuvaj...Felaini...smesan,doce drugi trener ali ....mora dovesti sa sobom tri cetiri igraca...

avatar
La bestia negra
Wednesday, 03.10.2018
11:00

Ferdinand je najjaci sto je izjavio da je Panjkaku san za cuvanje hahahahahaha najgori napadac premijer lige ubedljivo uz Moratu.

avatar
Wednesday, 03.10.2018
10:00

Kakav raspad pa Murinjo vec sad moze da se kaze nece docekati NG ovim tempom nema sanse,unistio legenda Junajted ima godinama da se oporavljaju od njega.