Murinjo izvisio?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 18.01.2019.
11:28
Izvor: Sportske.net

Jednostavno, ima previše repova, šta je sledeće?

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Kako tvrde španski mediji, Murinjo se neće vratiti u Real.

Postoji veliki otpor u svlačionici koju predvodi Serhio Ramos, ali i gornjim ešalonima kluba, među direktorima koji tvrde da bi Murinjov odnos sa medijima i nasleđe koje je ostavio kada je odlazio posle tri sezone bili preveliki rizik.

Florentino Perez se pokolebao, želeo je da vrati Murinja i Karanku kao pomoćnike, ali sa druge strane i sam ima razloga da veruje da bi povratak Portugalca uneo dosta problema u ionako uzdrmani klub.

Prva meta ostaje Poketino, međutim Realu ne pada na pamet da plati 40 ili 50 miliona odštete za Argentinca. Realnija solucija je Alegri koji ih je odbio prošle godine, ali se sada nadaju da će prihvatiti novi izazov, a veruju i da će stvari biti olakšane činjenicom da Juve ima spremnu zamenu, Zinedina Zidana.

Kako se još otkriva, poznato je da će biti plaćena klauzula od 50 miliona za Militaoa, štopera Porta, čime će Ramos dobiti naslednika, a da je i dalje prva meta Azar, kao i da bi Mauro Ikardi mogao da stigne u klub i preuzme "devetku" od Benzeme.

Iz kluba će sigurno otići Kejlor Navas, produžen mu je ugovor, ali on hoće negde da brani. Kiko Kasilja je otišao u Lids, a sa pozajmice će letos biti vraćen mladi Ukrajinac Lunjin koji će biti rezerva Kurtoi.

Ostaje da se reši pitanje Iska, mada ako dođe Alegri, on ne ide nigde, a videćemo šta će se desiti sa Marselom koji nije na nivou iz prošlih godina i deluje nezainteresovano...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Friday, 18.01.2019
20:10

Evergrande tamo mu je mesto da ih odere pa kud koji mili moji.

avatar
Brazilero11
Friday, 18.01.2019
18:12

Mogao bi Murinjo u Madrid ali Atletiko, borbena ekipa po njegovom ukusu, mislim da se Simeone zasitio a kako i ne bi kad definitivno nema covjek srece, dosao je do 2 finala LS i izgubio ih na krajnje nesretan nacin.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 18.01.2019
14:19

Jel zna neko kakav je ovaj Militao?kazu da je odlican ali nesto nisam ubedjen...kratko igra u evropi a veliki je to novac i jos uvek je mlad igrac...moze da ispadne cist promasaj

avatar
Guti
Friday, 18.01.2019
17:41

Veliki talenat i jedan boljih igraca Porta i portugalske lige. Slican Varanu po igri. Ako se pokaze kao pogodak, rijesili smo stopere za iducih 10 godina :)

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 18.01.2019
14:06

mediji prenose da su real i celsi vec postigli dogovor za Hazarda i da ce na leto pojacati Real za 100 miliona funti

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Friday, 18.01.2019
12:52

Navas greje klupu ,a balerina od 2 metra brani,sacuvaj boze.

avatar
Antihepi
Friday, 18.01.2019
12:40

Атлетико Мадрид је идеалан клуб за Муриња. Чврста одбрана,више него добар везни ред и напад.