Murinjo ima poruku za najskuplju rezervu na svetu, na Levantu kafana "Kod poslednje šanse"!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 09.12.2018.
11:01
Izvor: Sportske.net

Jedno je sigurno, izgubio je mesto u timu, a u Ligi šampiona verovatno će imati poslednju priliku da vrati poverenje...

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Pol Pogba je zakucan za klupu, posle pobede protiv Fulama i načina na koji je Junajted igrao, mnogi se slažu da će teško vratiti mesto u timu.

"On mora da igra na način na koji igra tim", kaže Murinjo.

"Imaće priliku da pokaže svoj potencijal i to da je fantastičan igrač protiv Valensije"
, dodao je Portugalac čija je ekipa protiv "Kotadžera" igrala baš onako kako je Pogba zamerao Murinju da ne igra.

Doduše, to je Fulam, jedna od najslabijih ekipa u ligi, ali stoji činjenica da Pogba nema potreban mentalitet, ili ga ne pokazuje, u poređenju sa Ererom koji ima karakteristike "ludog psa", kako je Murinjo krstio igrače koji su mu potrebni u ovoj situaciji.

Matić je na udaru navijača zbog slabije forme, ali on ima kredit kod Murinja i mnogo iskustva, dok je Fred, iako skupo plaćen daleko od tima, upravo jer ne uspeva da se uklopi u mentalnu sliku koju Portugalac ima o svojoj ekipi, odnosno o onome kakva bi trebalo da bude.

Na kraju, protiv Valensije Pogba će biti u timu, ali taj meč nije tako važan, odnosno jeste, ako Juve ne dobije Jang Bojse u Bernu, što je malo verovatno. U tom slučaju bi "Đavoli" pobedom stigli do prvog mesta u grupi i imali, makar tako tvrdi teorija, lakšeg rivala u osmini finala LŠ.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 09.12.2018
15:42

Previše problema. Mančester Junajted je u problemu. Još od odlaska Ser Aleksa. Nije se stvorio novi timski duh, menadžeri nisu stvorili tim i igru, čak ni Murinjo, menadžer od koga se to ipak, s pravom, najviše očekivalo. Murinjo je u problemu, jer je počeo da se ponavlja. Ostao je na nekom nivou i to izgleda i ne shvata. Igrači su u problemu, jer sami ne napreduju, stvoreno je nekakvo nezadovoljstvo, nije dobro na relaciji menadžer - igrači. Navijači su u problemu, jer se već dugo muče gledajući omiljeni klub, i jer već dugo klub nema rezultat na koji je navikao. Za razliku od prethodne dve, koje su mogle da se dožive i kao relativno uspešne, ova deluje porazno. Eventualno buđenje u nastavku i osvajanje LŠ bi ipak sve promenilo.

avatar
BlueMoon
Sunday, 09.12.2018
14:03

Murinja razumijem,ali nacin na koji pokusava rijesiti problem ne razumijem.
Ne treba ni u kojem slucaju javno kritikovati pojedince.Treba samo pogledati nacin na koji je Pep izasao na kraj sa Saneom.Murinjo treba Pogbu staviti na tribine(ne na klupu) 4-5 utakmica,onda ga postepeno vracati u ekipu.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 09.12.2018
22:19

Izgleda da hoce da ga otera a ne da resi problem.