Murinjo i Real - procureli novi detalji, da li će navijači Junajteda pobesneti posle ovoga?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 23.10.2018.
11:16
Izvor: Sportske.net

Ako se ispostave tačnim ovi navodi...

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Pozicija Julena Lopetegija je nikada gora, mnogi tvrde da su mu u Madridu spremili otkaz, samo se čeka pravi trenutak.

Bolje rečeno, pravi čovek za uvek užarenu klupu "Kraljevskog kluba".

Licitiralo se sa mnogo imena prethodnih dana - Konte, Blan, Martinez, Venger, ali jedno se izdvojilo.

U pitanju je, naravno, Žoze Murinjo koji ni sam nije u previše zavidnoj situaciji u Junajtedu kojeg večeras čeka okršaj Lige šampiona sa Juventusom.

OK Diario ide toliko daleko da tvrdi da Portugalac čini sve da namerno dobije otkaz u Mančesteru kako bi preuzeo kormilo Reala.

"Murinjo će na kraju ponovo biti trener Reala, svidelo se to nekima ili ne. On već godinu dana pokušava da dobije otkaz u Junajted, sada je sve samo pitanje vremena"
, tvrdi urednik Eduardo Inda koji je takođe otkrio da će njegov asistent na klupi prvaka Evrope biti legendarni Ćabi Alonso.

Teške optužbe na račun "Posebnog" i njegov profesionalizam, ali on je poznat kao vrlo pragmatičan i spreman da uradi sve kako bi bilo po njegovom.

Lopetegi je već prežaljen...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Tuesday, 23.10.2018
14:31

Moze neka slobodno ide

avatar
noxovac
Tuesday, 23.10.2018
13:47

hahahahahahaha jedino ko pokusava da Murinju smjesti otkaz su igraci (osim par njih) oni igraju ispod ocekivanja, bez zainteresovanosti, tek su u zadnje 2 utakmice pokazali da mogu kada hoce, a hoce kada navijaci stanu iza murinja a pljuju igrace jer to zasluzuju.

avatar
Man united
Tuesday, 23.10.2018
13:36

Чу годину дана покушава да добије отказ!? Значи знао је да ће Зизу да оде на крају сезоне. Нема шта, Мурињо је пророк.

avatar
x90x
Tuesday, 23.10.2018
13:19

Pouzdanost Dairio Gola je u nivou macke lutalice iz Malog Mokrog Luga.

avatar
real4ever
Tuesday, 23.10.2018
13:10

Eh to bi bio potez koji bi Pereza sigurno sklonio sa predsjedničke funkcije. Nije lud Perez da se toliko kocka i da Real stavi u još gore stanje nego što je sad. Murinjo odavno više nije dobar trener, zadnjih nekoliko godina gdje god je bio takorečeno otjeran je i pitanje je i vremena kada će i u Junajtedu doživjeti isto. I odavno Murinjo nema ni rezultate kojim se hvalio u prošlosti. A pod dva sigurno da Murinjo ne bi ni pristao da vodi Real bez pojačanja koja bi uzdrmala fudbalska pijacu. Nejmar, Mbape, Hazard, Kejn... Lopategi sve što je tražio od Pereza nije dobio. Tražio je jednog stopera i vrhunskog golgetera. Šta je dobio, odličnog golmana, prosječnog desnog beka i prosječnog centarfora. Ni jedan trener ne bi mu prećutao na sve to. Sada kada rezultata nema, sada je Lopategi kriv, e tu se zaj... svi igrači su stali iza trenera i sad je Perez u teškoj situaciji. Sad bi ga i smijenio ali igrači bi vjerovatno bojkotovali bilo kojeg drugog trenera. Dovoljno je pročitati izjave Iska i Ramosa i Ramosov jučerašnji ispad da sve bude jasno. Regulion i ostali koji su u Realu samo da popune broj su najveći krivci uz Pereza za trenutno stanje. Ne možeš biti tu samo da popuniš igrački kadar, treba i da igraš i da opravdaš da si tu. Zbog tih stvari je Zidan napustio Real, sada je našao naivnog Lopategija da mu bude žrtveni jarac. Čitam pojavljuju se informacije da će Ibrahimović u Real u januaru. Igrač sa 37 godina, još jedan potez a la Perez koji sve više gubi kontrolu. Januar je presudan, ako bude uspio da napravi dobar posao dovede bar dva tri odlična igrača, možda se i spasi sezona. Ikardi i Hazard su nemogući u januaru, ali zato može recimo da se dovede neko drugi tipa Verner, Silva iz Sevilje i takvi igrači. Takvi igrači bi sigurno mogli da poprave trenutnu situaciju jer najveći Realov problem je taj napad i efikasnost. Asensio totalno van forme, Benzema odavno nije golgeter, Bejl vječiti bolesnik. Mora tu doći igrač mnogo bolji od Marijana.

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 23.10.2018
12:07

Samo neka maknu Lopetegija i neka dovedu napadaca i krilo golgetera u januaru. Neka ponude Vengeru sad posao, ako Konte ne zeli.

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 23.10.2018
14:34

ma kakav venger daleko bilo

avatar
I am back
Tuesday, 23.10.2018
12:07

Najveca laz otkako pratim ovaj sajt!

avatar
Antihepi
Tuesday, 23.10.2018
11:40

Ко је ОК Дарио? За њих чак нисам ни чуо...