Murinjo i Konte se zakačili jer žele istu klupu?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 13.01.2018.
10:07
Izvor: Sportske.net

Po izveštajima iz Italije, iza svih uvreda i prozivki je pomalo prozaičan razlog...

Beta/AP Photo/ Rui Vieira
Beta/AP Photo/ Rui Vieira

Povezane vesti

U Italiji su sigurni, iza sukoba Kontea i Murinja koji je prešao sve granice dobrog ukusa stoji borba za najprimamljiviju klupu Evrope u ovom trenutku.

Podsetimo, krenulo je od Konteove prozivke na račun Murinja i njegovog kukanja, pa su onda usledile optužbe o nameštanju utakmica dok je Italijan radio u Sijeni, zatim je Konte podsetio na Murinjovu hipokriziju, pa se sve vratilo na devedesete i slučaj dopingovanja u Interu.

Sada je Murinjo zaćutao, ignorisaće Kontea, dok je Italijan pripretio da će nasamo raspraviti šta ima sa Portugalcem.

"Skaj Italija" tvrdi da se dvojica trenera bore za mesto na klupu Pari Sen Žermena.

Naime, Konte će gotovo sigurno otići iz Čelsija, ima ponude Milana, ali i da se vrati u reprezentaciju Italije, no on cilja Pariz. To je i Murinjova opcija ako Junajted ne odluči da pojača tim, odnosno da uloži koliko i Siti, što deluje nemoguće.

Već smo pisali da Murinjo neće pristati da gleda kako mu Gvardiola ispred nosa uzima trofeje, on je već optužio upravu svog kluba da je razlika u tome što su "Građani" plaćali defanzivce kao napadače i da imaju mnogo jači tim.

Zbog čega je primamljiv Pari Sen Žermen.

Prvo, mogu da kupe igrače, imaju već formiran tim oko velike zvezde, godinama ulažu, nisu potrebne velike prepravke. Sa Kavanijem, Mbapeom i Nejmarom, jasno je kakav potencijal u napadu poseduju, i Konte i Murinjo bi sa takvom ekipom sigurno bili kandidati za osvajanje Lige šampiona. Uz to, PSŽ igra sa pola snage domaća takmičenja, to je uvek plus na proleće kada pada odluka u Evropi...

Nema ni sumnje da su glavni kandidati za pomenuti posao, Emeri će sigurno biti otpušten ako ne osvoji Ligu šampiona, a sigurno je da će biti mnogo zainteresovanih za klupu Parižana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 14.01.2018
02:31

Nema gdje ne sele mediji Kontea.Cemu ovakav negativan pristup Celziju i Konteu od strane medija ja ne razumijem.Nije stvar samo sa trenerom nego i timom.Azar nikada nije izjavio da bi napustio klub ,Kurtoa isto ,Konte takodjer.Ne razumijem zasto se polemise o tim stvarima kad u fudbalu ima i precih stvari i istinitih o kojima bi se pisalo.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Saturday, 13.01.2018
14:09

Mogu da zamislim Mourinha kako predvodi PSG povede 1-0 i brani se hahaha

avatar
Roj Kin 16
Saturday, 13.01.2018
13:56

Engleski novinari makar znaju da plasiraju dobro sočnu laž, a Italijani nisu baš najbolji.. Držite se prenošenja vijesti Sun-a, Mirror-a, i Daily maila i Daily stara :)))))

avatar
LuckyStrike
Saturday, 13.01.2018
12:43

I glavni razlog koji nije naveden???? 💶💶💵💵💰💰

avatar
John Terry 26
Saturday, 13.01.2018
12:29

Bas nemate granicu?

avatar
scrion
Saturday, 13.01.2018
12:00

Sad je stvarno previše. Malo je što namjerno trolujete navijače ostalih italijanskih klubova izuzev Juventusa. Već ste počeli da Juventusove afere pripisujete Interu. Ljekar iz Juventusovog tima je priznao da je dopingovao igrače Juventusa tokom 90-tih. Ali najjadnije od svega je to što izgleda niste ni navijač Juventusa, već to radite samo da bi zasluzili plus kod glavnog uredbika. Stvarno jadno.

avatar
Oldboy
Saturday, 13.01.2018
16:36

A u autorskim člancima svaki drugi sočno pljuvanje Intera, strašno. Gde je nezavisno novinarstvo , mogli bi da promene naziv u anti Inter i ostali klubovi

avatar
scrion
Saturday, 13.01.2018
11:50

E sad je stvarno previše. Malo je što namjerno trolujete navijače ostalih italijanskih klubova osim Juventusa. Već ste počeli da Juventusove afere prepisujete Interu. Ali najjadnije od svega je to što izgleda niste ni navijač Juventusa, već to radite samo da bi zasluzili plus kod glavnog uredbika. Stvarno jadno.

avatar
amigo999
Saturday, 13.01.2018
11:35

Ja mislio da je PSG primamljiv zbog novca, kad ono zbog dobre i uigrane ekipe. Ja i dalje mislim da je PSG primamljiv zbog novca.Odseliti u Francusku ligu je korak unazad.....

avatar
FanEngleskogfudbala
Saturday, 13.01.2018
11:35

Uozbiljite se.