Murinjo i Junajted - 'Čin drugi'!

Autor: Miloš Marković
petak 18.12.2015.
09:10
Izvor: Sportske.net

Odlaskom iz Čelsija, pažnja se usmerava na novu destinaciju. Hoće li to biti Junajted?

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Žoze Murinjo je neslavno završio svoju epizodu u Čelsiju.

Nema mnogo klubova koji sebi mogu da priušte, a sa druge strane i onih koji bi želeli da dovedu 'Posebnog'.

Da li je Junajted jedan od njih?

Portugalac je mislio da će dobiti Ser Aleksov posao, u trenutku kada je Škot odlazio u penziju, verovao je i sam Ferguson da će ga upravo Murinjo naslediti, razgovarali su o tome, otkriva Rob Bisli, Murinjov blizak prijatelj, poverenik iz sveta britanskih medija.

Portugalac se ipak vratio u Čelsi, govorio kako za njega Inter i Stamford Bridž imaju posebnu važnost, nagoveštavao tako da su to jedina dva kluba u Italiji i Engleskoj koje bi mogao da vodi.

Ali, ipak, Bisli tvrdi da bi Murinjo sa oduševljenjem prihvatio poziv za Old Traforda.

"On bi voleo da vodi Junajted. Mančester Junajted, zaista bi to voleo.",
rekao je Bisli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Andric
Friday, 18.12.2015
19:48

citao sam knjigu koju je napisao ser Aleh njegov prvi pik je bio Pep.Murinjo.Anceloti.Lvg,Klop,Mojes.on i Gil su hteli da ostave pravog ali nisu uspeli sada je sansa da dodje pravi trener .ja volim Man Utd 40g jos iz vremena kad je 1980g Jovanovic preso u Man Utd

avatar
Paklena pomorandza
Friday, 18.12.2015
18:31

Sto se tice Junajteda vodila se i jos se vodi velika polemika unutar kluba,uprave, bivsih i sadasnjih ljudi koji su ostavili trag u Junajtedu sto se tice ko treba da bude trener.David Gill je jedan od onih koji voli da vidi Murinja na klupi Junajteda.Isto tako mnogi nisu zadovoljno za ono sto se desava na terenu i van njega,plus ima informacije da su igraci isfrustrirani ali da je Van Cancer cvrsto ubjedjen u ispravnosti njegove takozvane filozofije:evo nekoliko od njih:Former leading #mufc figures predict that José Mourinho will be #mufc manager come August [red issue]....Players have told Van Gaal that they are frustrated but LvG believes his system and style is the right one [andy mitten]....Ed Woodward believes Pep Guardiola has already clarified his future. He will not sign for #mufc [andy mitten]....Ryan Giggs wants to be the next Manchester United manager [andy mitten]....Ryan Giggs wants to be more outgoing during matches but LvG requires coaches to stay calm on the touchline so the players (c).....David Gill wanted José Mourinho at #mufc when they were discussing SAF's successor [men]......@1RobBeasley on Mourinho: "Can you see him walking out in front of the Stretford End? He’d love it and so would they (the fans).” [5 live]....ima jos ali da ne gnjavim:)...Sto se moje malenkosti tice ja bih voleo Ancelotija da radi nekoliko sezona dok Gigs pece svoj zanat i posle njega da "dobijemo" menadjera na duge staze.Ali kao sto se vidi mnogo,mnogo razlicitih vetrova duvaju na Old Trafordu.

avatar
Friday, 18.12.2015
16:45

Nakon ovakve sezone u Chelsea nisam siguran koliko bi nam dobro došao, ali svakako bi bio bolji od LVG! Što kaže Dragan Andrić (malo ispod) možda i jedini pravi Fergijev naslednik, voleo sam da dođe Anćeloti ali koliko vidim on ode u Bajern...

avatar
NIKE
Friday, 18.12.2015
14:28

Nadam se od iduće sezone: Mourinho (United), Klop (Liverpul), Venger (Arsenal), Gvardiola (City) i Simeone (Chelsea) - počinje treći svjetski rat u Premiershipu, možda Premiership nije najjača liga, ali sve ostale naspram njega izgledaju smiješne. Ovdje po meni jedino fali Anćeloti i imali bi sve najbolje u borbi za isti trofej.

avatar
Cyrus
Friday, 18.12.2015
13:32

Ako navijaci Man. Utd. zele da njihov tim igra lep i napadacki fudbal, onda ne trebaju ovog arogantnog vozaca autobusa.

avatar
Torr
Friday, 18.12.2015
12:44

Unitedu treba trener, al dok se oni zamlacuju sa glupostima LVG , ostace bez Gvardiole, Ancelotija i Murinja. Lose odluke uprave.

avatar
Dragan Andric
Friday, 18.12.2015
11:40

murinjo je pravi naslednik ser Aleha

avatar
Stefan Vukovic
Friday, 18.12.2015
11:24

To bi bilo Boom !