Murinjo ga doslovce nazvao "retardom", a mi, kao i ceo svet kažemo - u pravu je!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 30.04.2020.
19:21
Izvor: Sportske.net

Teško da postoji luđa priča, da ne upotrebimo neku drugu reč o dotičnom fudbaleru.

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Sećate li se kada je Porto napravio najveće čudo i pod palicom Žozea Murinja osvojio Ligu šampiona 2004. godine? Da li se sećate igrača po imenu Kandido Košta? Ni mi. A još jače je zbog čega ga niko ne pamti, jer čovek je genije - u zimu sezone 2003/04, zatražio je od Murinja da ga pusti da ode... da se bori za opstanak u drugoj ligi!

"Kako sam samo bio glup. Navijači su me voleli, bio sam srećan. U tom trenutku, bio sam zvezda rezervnog tima, ali su mi nedostajali minuti u prvom timu Porta. Odlučio sam da se sastanem sa Murinjom i kažem mu da želim da odem. Odgovorio mi je da sam potpuno retardiran", priseća se Kandido Košta i nastavlja:

"Želeo sam da igram, imao sam dve odlične sezone u Portu i mislio sam da je to ključan trenutak u mojoj karijeri. Odlučio sam da odem, a kada sam se vratio na kraju sezone, Murinjo je već otišao u Čelsi. Kada sam video svoje saigrače, prvake Evrope, pomislio sam da nisam mogao goru kaznu da dobijem"
, naglasio je Kandido Košta.

Mislite da je tu kraj gluposti ovog poteza tada 22-godišnjeg Portugalca? Pogledajte tabelu Čempionšipa iz te sezone - da vam olakšamo - Derbi Kaunti je završio sa 52 boda, jednim više od zone ispadanja i jedva se spasao treće lige Engleske.

To se zove loša procena...

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke