Murinjo doneo odluku o Pogbi!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.06.2018.
10:32
Izvor: Sportske.net

Nisu u dobrim odnosima, to i vrapci na grani znaju...

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Izgleda da je Murinjo prelomio.

Naime, iako nije u dobrim odnosima sa Polom Pogbom, iako mu zamera mnogo toga, pre svega van terena, Portugalac je odlučio da nema ništa od prodaje Francuza.

Naime, Sergej Milinković Savić je preskup, sa druge strane, osim eventualnog povratka u Juve, Pogba nema neke druge opcije, ali svejedno, neće mu biti dozvoljeno da napusti klub, iako Rajola gura transfer.

To znači da je vrlo verovatno da će Murinjo promeniti taktiku, dovođenjem Freda, Pogba bi trebalo da dobije slobodniju ulogu, dok će Matić i Brazilac činiti ostatak veznog reda.

Sam Pogba je rekao da je pod ugovorom, da je neke mečeve presedeo na klupi, ali i da su to Murinjove odluke koje poštuje, i da niko od igrača ne treba da traži da budu najbolji prijatelji sa trenerom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Маркус19
Friday, 01.06.2018
11:44

Одличне вести. Фред и Матић,испред Погба. Одличан везни ред рекло би се.

avatar
NikkiCFC
Friday, 01.06.2018
11:01

Sad je vec jasno veci deo tima. Vezni red Matic-Fred, ispred Pogba, levo Sancez u napadu Lukaku samo jos da vidimo ko ce igrati desno krilo. Moze Vilijan. Kada pogledate taj tim odmah se vidi da nema puno golova u nogama. Murinjo nece nista da promeni u taktici kao sto za ovih 15 godina nikada i nije i nastavice da igra na 1:0. Dovesce stopera i nekog beka jos i to je to. Navijaci sigurno nisu zadovoljni.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 01.06.2018
12:06

Lukaku i Sanchez mogu da daju 40, Pogba minimum 10 i Rashford/Martial/Lingard 10 to su 60golova a gde su ostali igraci... Vi bi voleli da vam uzmemo tog Williana, koji u zivotu nije imao dvocifren broj golova ili asistencija...

avatar
Маркус19
Friday, 01.06.2018
14:21

Мурињу генерално не требају појачања у нападу,ни на средини,једино би требао да дође неки бољи леви бек. Мора да мења формацију,односно да игра ''нападачкији'' од овог сад.

avatar
mrancic
Friday, 01.06.2018
10:56

Pogbu neće niko.Zato je prelomio.Uvek se savetuj sa prethodnikom (Ferguson).Dobar u Juventusu,bled u Junajtedu.Jednostavno ne može da bude vođa,uloga koja mu je dodeljena.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 01.06.2018
13:28

Ne razumes se u fudbal. Ocigledno nisi gledao nijedan mec Uniteda pa ne znas sta pricas. Ne igra kao u Juventusu, isto kao sto ni Sanchez ne igra kao sto je igrao u Arsenal a to znaci da nisu oni krivi nego kako trener vodi tim. Drugo, Pogba je bolji od 90% veznjaka koji su bili u Manchester United u poslednjih 30godina. Jedino Scholes i Cantona su (mozda) bolji od njega, a i to je pod znakom pitanja.

avatar
LUZERPOOL
Friday, 01.06.2018
13:42

vodja je Murinjo a ne Pogba i ne sopetajte gluposti vise o vodjama, Murinjo sve odlucuje isto i kako ce Pogba igrati.