Murinjo dobio poziv, Italija, ali ne Inter?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 04.04.2019.
18:23
Izvor: Sportske.net

Ovo je tek početak pregovora, deluje nerealno, mada nije nemoguće...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Žoze  Murinjo je natuknuo da bi mogao da se preseli u Bajern, ali već mu se izjalovio Real, ako Kovač osvoji duplu krunu, možda Bavarci neće menjati trenera.

Takođe, Lion nema novca za Murinjovu platu, a u Interu je klupi bliži Konte.

Prema informacijama iz Italije, Marota je uspeo da ubedi predsednika Žanga da je bivši trener Čelsija i Juventusa najbolje rešenje, iako Zaneti gura varijantu za Murinjom.

Sada se pojavila Roma, italijanski mediji tvrde da je kontakt uspostavljen, da su Rimljani ozbiljni, ali niko ne vidi kako bi mogli da plate Portugalca.

Pominjala se mogućnost da Romu kupi kraljevska porodica Katara, ali od toga nema ništa, Palota ne želi da proda, a i Arapi bi radije uložili novac u Milan.

Ovo je samo prvi razgovor, ko zna, možda Murinjo ako mu se izjalove planovi, spusti apetite i pristane da preuzme Romu, no to je zaista malo verovatno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
koma73
Friday, 05.04.2019
08:06

Ja rekoh još pre Junajteda, Murinjo nika više neće voditi vrhunski klub. Jer je loš čovek, jer je pročitan i prevaziđen trener koji se vadi na stare zasluge (nešto kao Van Gal ili Radomir). Može da radi u Kini ili u MILF ligi, u Evropi jedino da izvar još neku plastiku od kluba i nekog šeika ili rusa, mada, i to teško.

avatar
Salijeri
Friday, 05.04.2019
05:16

Ne verujem da bi ikada izdao Inter..

avatar
Boykevp
Thursday, 04.04.2019
23:24

Sta ke taj murinjo uradio u poslednjih 5 godinadobio otkaz u celsiju, dobio otlaz u realu, dobio otkaz u junajtedu.. uz sve duzno postovanje prema njemu i njegovim rezultatima, igra mu je procitana, a ni igraci me vole da igraju ma njegovu taktiku.. nek ode u penziju