Murinjo dobio ponudu, ovo je odgovor!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 05.11.2017.
11:34
Izvor: Sportske.net

Jer, važno je biti, svi znamo ispred koga...

EPA-EFE/MARK ROBINSON
EPA-EFE/MARK ROBINSON

Povezane vesti

Žoze Murinjo je odgovorio na ponudu Junajteda.

Naime, posle prošlogodišnja tri trofeja i dobrog starta ove sezone u Ligi šampiona, Junajted želi da produži ugovor sa Portugalcem, on ima obavezu do 2019.

Do sada je zarađivao oko 12 miliona evra neto godišnje, manje od Pepa Gvardiole koji u Sitiju ima 15.

Žorge Mendeš u decembru stiže u Englesku, tema će biti novi ugovor za Murinja po kome bi na "Old Trafordu" trebalo da ostane do 2022.

"Posebni" traži povišicu od 3.5 miliona godišnje čime bi postao najplaćeniji trener u PL.

Mančester Junajted će pristati, godinu će završiti sa plusom od 90 miliona evra i sigurno je da su na porast prihoda između ostalog i uticali rezultati koji su izostajali do dolaska Murinja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Sunday, 05.11.2017
14:27

Najbolji igrac Junajteda, Sitija i Liverpula sve igraci koji su vrhunski skauti Celsija nasli jos kad su bili klinci i onda ih je veliki znalac Murinjo sve prodao jer je morao da dovede Etoa, Vilijana, Kvadrada na 6 meseci, da igra sa Oskarom. Ne mogu da verujem sta mu je klub dozvolio da uradi, treba da odgovara negde. I to je zapravo razlog zasto Celsi ne daje Konteu da se mesa u transfere. Od tada su doneli odluku da nijedan trener nece imati tu privilegiju i razumem ih. Murinjo nas je osakatio. Nadam se zvizducima danas.

avatar
Luka Modric
Sunday, 05.11.2017
16:36

Nikki nikki..kako si zagorio eee..pa jel moguce da mislis da gospodin umjetna kosa da je bolji od velikog murinja? E nikki nikki..nadam se susretu reala i celzija da posaljemo kontea natrag u italiju..e nikki nikki..nemas ti srece a nema ni konte cim je na klupi celzija..to mu je najveca greska karijere

avatar
NikkiCFC
Sunday, 05.11.2017
14:23

Odakle njemu pravo da trazi veci novac od Gvardiole? Treba da bude srecan sto je Mancester pao na tako niske grane da postavi njega za trenera uopste.

avatar
johnnyDepp
Sunday, 05.11.2017
15:24

Ne znam stvarno zašto si bas tolko ogorčen na čoveka..

avatar
mrancic
Sunday, 05.11.2017
13:23

Ubaciti klauzulu da mora ca 4 sledeće godine biti uvek u LS i da osvoji najmanje dve titulenInače ako bude otpušten odraće Junajted kao i Čelzi.

avatar
Sunday, 05.11.2017
13:21

ima statistika koliko je prosle sezone jose donio novca u klub tako da je pametno. idmeooo