Murinjo dobio dobru vest iz Belgije, ali sada još više strepi!

Autor: Milovan Longinov
utorak 10.10.2017.
10:29
Izvor: Sportske.net

Izgleda da ne vrede ni pozivi u tri ujutru.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Iz Belgije je danas stigla najvažnija vest - Romelu Lukaku se oporavio od lakše povrede, što znači da konkuriše za sastav protiv Kipra.

Za Žozea Murinja je dobra vest što se njegov prvi napadač oporavio, ali je loša jer sada strepi da će ga Roberto Martinez uvrstiti u postavu, samo četiri dana pre velikog derbija sa Liverpulom.

Murinjo je na sve moguće načine pokušavao da spreči ovakav scenario, a iz Belgije su otkrili da je čak Robertu Martinezu slao poruke u tri ujutru kako bi ga ubedio da ne rizikuje sa Lukakuom.

"Lukaku je 100% spreman i računamo na njega
", rekao je Martinez.

Inače, Belgijanci su još ranije obezbedili plasman na SP, tako da meč sa Kiprom za njih nema rezultatski značaj.

Inače, meč Liverpul - Mančester junajted na programu je u subotu od 13.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 10.10.2017
13:11

Lukaku bi trebao da udje na desetak minuta, da zabelezi nastup za reprezentaciju i to je to. Ako je pametan ne bi se previse forsirao u utakmici koja nemam znacaja za njih. Da je utakmica za prolaz, naravno da bi trebao da igra, punom parom, ali ovako, nepotrebno rizikovanje

avatar
iva2
Tuesday, 10.10.2017
12:17

Ne razumem ovo nikako,pa Hazard je bio povredjen vise of 3 mjeseca upravo zbog reprezentacije i jos nije spreman pa ga uvrstio protiv BIH na ocajnom terenu of pocetka a Junajted javno urgira da ne stavlja Lukakua u tim,znaci nekim timovima igraci trebaju da se vrate zdravi i da ne igraju a drugi trebaju da rizikuju povredu igrajuci za nacionalni tim