Murinjo bez milosti prema kolegama u PL - "Ako ne želite da igrate gledajte Bundesligu!"

Autor: Stefan Matić
četvrtak 14.05.2020.
18:20
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se pomera i datum nastavka takmičenja na Ostrvu.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Premijerligaši se pripremaju za povratak na treninge.

Čelnici lige se nadaju restartu 12. juna, ali kako stvari za sada stoje taj datum će najverovatnije biti pomeren za nedelju dana. Mnogi igrači, ali i treneri klubova su izrazili svoju zabrinutost.

Vlada utisak da se fudbal požuruje kako bi se ispoštovali televizijski magnati i ostali sponzorski ugovori.

Pep Gvardiola, Frenk Lampard, Grem Poter i Najdžel Pirson su menadžeri koji su neodlučni po pitanju vraćanja svojih fudbalera na trening kada opasnost epidemije i dalje postoji.

Menadžeri su imali i svoj sastank u sredu pre dalje pregovore sa čelnicima lige a Murinjo je imao svoj 'trenutak' kako bi 'ohrabrio' svoje kolege koji je prenesen već u naslovu teksta.

"Očajno čekam da se vrati liga. Mislim da moja pozicija na današnjem sastanku nije objašnjena u potpunosti. Nisam pitao ni za kakvo odlaganje. Želim da treniramo i žarko želim povratak lige kada to bude bezbedno, mi praktično gledamo sada kako se ostale lige pripremaju za povratak akciji"

Baner ispravka

"Ponosan sam na svoje igrače kako su održavali svoju kondiciju, pokazali su da su veliki profesionalci i odlučni. Radili smo ekstremno naporno kroz treninge na 'daljinu', sada je trening centar spreman da ponovo koristimo teren", izjavio je Murinjo za engleske medije.

Njegovu 'glad za nastavkom' lige su podržali Klop i Anćeloti. Čelnici će imati još jedan sastanak narednog ponedeljka, videćemo da li će treninzi premijerligaša već krenuti do tada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke