Murinja švercovali u prtljažniku!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 15.12.2020.
11:34
Izvor: Sportske.net

Lukav plan koji je dugo zataškivan.

EPA-EFE/Matthew Childs
EPA-EFE/Matthew Childs

Povezane vesti

Pre pet godina u ovo vreme Žoze Murinjo je neslavno završio drugi mandat u Čelsiju tako što je otpušten pred kraj 2015.

Serija loših rezultata kumovala je smeni trofejnog stručnjaka, ali tek pola decenije kasnije obelodanjeni su neki od detalja iz toga perioda.

Kako prenosi britanski Atletik, portugalski stručnjak je nakon smene prošvercovan u prtljažniku autobobila jednog od njegovih pomoćnika, kako bi zavarao trag okupljenim fotografima i novinarima.


Čelsi je imao čak devet kikseva u uvodnih 16 kola te sezone.

Sve se to događalo u nedelji pred božićne praznike, kada su čelnici kluba uručili otkaz Murinju nakon samo 10 minuta sastanka.

baner

Kako se navodi, Murinjovom "svercovanju" je prethodio "mamac" u režiji jednog od izaslanika kluba koji se pred novinarima i fotoreporterima pojavio sa prevučenom kapuljačom preko lica i skupocenim satom.


Pažnja novinara je otišla u tom pravcu, što je omogućilo Murinju da bez većih trzavica, sakriven u prtljažniku napusti trening kamp u Londonu.

Podsetimo, već na leto naredne godine Murinjo je preuzeo Mančester junajted iz kojeg je smenjen posle nešto više od dve godine.

Kada je reč o Murinjovim egzibicijama na ovaj način ne bi bilo zgoreg podsetiti da je tokom prvog mandata na Stamford Bridžu prilikom suspenzije prokrijumčaren u svlačionicu u korpi za veš.

baner



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke