Murinja igrači otpisali, u kontaktu sa dva kluba!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 27.10.2015.
09:07
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava u svlačionici Čelsija? I kakvi su planovi Žozea Murinja?

BETA/AP Photo/Steven Governo
BETA/AP Photo/Steven Governo

Povezane vesti

Ne postoji pobuna u svlačionici Čelsija, ali igračima nije svejedno. Oni smatraju da je menadžer preterao sa čudnim ponašanjem, pre svega u slučaju "Eva Karneiro", a posle i u napadima na Arsena Vengera.

Umesto da skine pritisak, on ga je pojačao, a pet poraza u deset mečeva su stvari učinile neizdrživim.

Fudbaleri mu nisu okrenuli leđa, ali su sigurni da menadžeru nije mnogo ostalo i da će Murinjo biti vrlo brzo smenjen. Tačnije, većina igrača smatra da će do novembarske pauze dobiti novog menadžera, a najveće šanse ima Karlo Anćeloti, koji bi bio privremeni trener, osim ako ne napravi nešto spektakularno, osvoji recimo Ligu šampiona.

Ali, ni Murinjov agent Mendeš ne sedi skrštenih ruku, u kontaktima je sa dva kluba koji silno žele Portugalca.

Prvi je, to se zna, Pari Sen Žermen koji će verovatno promeniti trenera na kraju sezone, ako Loran Blan ne napravi iskorak u Evropi, odnosno stigne u završnicu Lige šampiona.

Drugi je Inter. Naime, Murinju bi bila otvorena vrata, pogotovo ako Manćini i pored silnih pojačanja ne uspe da se vrati u Ligu šampiona. Ali, ni tada nije siguran, navijači žele Murinja, žele povratak u 2010. pa nije nemoguće da se Portugalac vrati u Italiju.

Gazda Tohir zna kakav bi to bio marketinški potez, bum za njegov klub, a jasno da bi time kupio mir kod navijača za duži period.

Ali, kako rekosmo, PSŽ je verovatnija opcija i to od narednog leta, no sačekajmo, Murinjo je još uvek trener Čelsija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
I am back
Tuesday, 27.10.2015
20:07

mislim da igraci koji su nezadovoljni nekom pozicijom namjerno stagniraju,nisu sto posto uz trenera a onda tu i nema rezultata,ali ako se i dalje podrzi trener morace se poceti zalagati ili traziti novi klub.bar oni koji se ne trude pa bio to i eden azar,od para za njega mogu se kupiti dobra tri igraca koja ce odradjivati platu!

avatar
Dropkick Murphys
Tuesday, 27.10.2015
18:04

Celzi,ako vec zeli da bude veliki klub,mora da se ponasa kao velikan,i kad ide i kad ne ide.......Koliko su trenera promenili do sad u eri Romana?Ne ide to tako.....

avatar
lamps8
Tuesday, 27.10.2015
14:49

tih jose brat jednostavno svi snose krivicu za lose rezultate i igru,ne mogu da verujem da celsi ne uputi nijedan centarsut na kostu kada lopta stigne na krilo odma azar pokusa udje u kazneni ili kombinuje sa fabregasom sto je odavno procitano nece ni novi treneri nece imati vise uspeha kada jose ne moze da im podigne igru onda ne znam koce.

avatar
SAB
Tuesday, 27.10.2015
20:49

Murinjo? Haha, daj da ga vidim u Aston Vili kako ce da radi pa da ga racunam za nekog trenera. Sve je ovako radio sa najjacim klubovima i pravio neke rezultate koji i nisu bas bajni.. Sa Realom za 3 godine osvojio samo 2 trofeja, a najvredniji klub na svetu tada a i sada... Sta da kazem, sem da je imao srece one godine kada je sa Portom osvojio Ligu Sampiona.

avatar
lamps8
Tuesday, 27.10.2015
21:34

ma nije tako u spaniji je imao najjacu barsu ikad,uzeo joj je titulu u drugoj sezoni sa najvise golova postignutih u primeri,a sa interom titulu nisu bili medju favoritima te sezone u ls.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 27.10.2015
21:00

kako mislis imao je srece i osvojio LP svidjelo se tebi lil ne on je covjek za respekt cuj imao srece cccccc.

avatar
ADP_10
Tuesday, 27.10.2015
13:56

Ako dodje u Inter vec mogu da zamislim sukobe i prozivanja na relaciji Murinjo - Alegri, nece moci proci ni jedna sedmica bez nekog naslova o tome. Mada verovatnije je da ce zavrsiti u PSZ-u, oni su klub koji vise odgovara njegovom nacinu rada, klub koji moze odmah po dolasku da mu obezbedi vrhunske igrace, veliki novac i borbu za trofeje na svim frontovima.

avatar
The KING(guapo)
Tuesday, 27.10.2015
12:28

Ukoliko dobije otkaz najrealnija je opcija Hiding do leta,a posle krecu po Gvardiolu ili Simeonea.

avatar
npboy
Tuesday, 27.10.2015
12:27

U Inter on nece zato sto ne mogu da mu obezbede 200 miliona za tranfere. U PSG tesko. Nije lud ni njihov gazda da uzima nekog za trenera kog je pobedio sa 10 igraca.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Tuesday, 27.10.2015
12:20

Svako ko je protiv Murinja neka leti iz kluba!!!

avatar
SAB
Tuesday, 27.10.2015
20:50

Opsednut si Murinjom.

avatar
SAB
Thursday, 29.10.2015
21:30

Kako sam ja opsednut Romanom? Haha, ti cas kazes da bi trebalo dati otkaz murinju a cas kazes da je najbolji trener u istoriji

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Wednesday, 28.10.2015
19:18

Nas najbolji trener ikada a to si opsednut Romanom

avatar
Делија_момак
Tuesday, 27.10.2015
11:59

Овај човек је само с Портом направио велики успех. Јер тада није имао велики буџет. У Челсију, Интеру и Реалу, могао је да доведе кога год је хтео, немилице је трошио паре. Потпуно антипатичан лик. Још је и изгубио компас и више не зна шта прича.

avatar
SAB
Tuesday, 27.10.2015
20:51

Imao je srece sa Portom tada. I nista vise, ajde da ga vidim u Aston Vilu ili Bormut.

avatar
Ulquiorra Cifer
Wednesday, 28.10.2015
15:54

Ehh, i Karlo je imao srece da osvoji LS sa Realom, cak i ona penal lutrija protiv Juvea ali to ne znaci da je on los trener, sreca je sastavni deo zivota.

avatar
AdrovicEsad
Tuesday, 27.10.2015
11:56

Veliki igrac za velike ekipe, veliki trener za velike ekipe. Da pojasnimo, kad jedan igrac igra odlicno u srednjem klubu i predje u veliki klub i ne vidi se, to znaci da taj igrac nije veliki, kad Murinjo predje u Real i Barsa,Dortmund,Bajern, zarvale Murinjov Real u svim elementima igre, onda nije cudo sto posle Marselo i Ronaldo prave salu na racun Murinjove taktike. Kad jedan Murinjo ostavi Real bez trofeja a Atletiko osvoji Kup Kralja. Onda ko se malo razumije u fudbal zna da je Murinjo tu zavrsio karijeru. Kad se vratio u Celzi, ocitao mu je Atletiko i PSG lekciju u LS, razbijanje na svim poljima. Murinjo nebi bio Murinjo kad nebi imao srece, prvo da nije imao srece nebi iz prevodioca otisao u trenere, Murinjo i fudbal dva razlicita pojma, drugo osvojio je LS sa Portom jer u tom tremutku niko nije zelio da osvoji LS(isto kao u slucaju Grcke) a Murinjo vodio Porto, Porto koji je najvise igraca prodao u Evropi, Porto koji je fudbalsa sila. Kad je osvojio LS sa Interom ko je gledao utakmicu vidio je greske sudija a imao je da vidi taktiku treceligasa. Osvojio je prosle godine titulu kad su najbolji igraci Citija,Junajteda i Arsenala bili povrijedjeni.Ali malo da pojasnim bolje zamislite sad tabelu Premijer lige, na kojoj bi Arsenal,Citi i Junajted imali manje bodova nego sto imaju, primer kao da su im igraci bili povrijedjeni, onda bi tabela izgledala drugacije,Celzi bi i pored loseg starta imao mali zaostatak za vodecim.

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 27.10.2015
11:54

Ako bude na ovaj nacin smijenjen,to ce biti za njegov ego nevjerovatan udarac.

avatar
No ®ules
Tuesday, 27.10.2015
11:46

Dodji u Inter care!

avatar
Toti 10
Tuesday, 27.10.2015
11:45

E sad idi u Inter i napravi ekipu kad si takav trener, Mancini ti je zapoceo a ti je dovrsi.

avatar
SAB
Tuesday, 27.10.2015
20:53

Tako ce i biti najverovatnije