Mulić sa Hapoelom iz Tel Aviva u Premijer ligi Izraela

Autor: Beta Beta
subota 28.04.2018.
17:11
Izvor: Beta

Bivši mladi reprezentativac Srbije u fudbalu Fejsal Mulić rekao je danas da je prezadovoljan polusezonom u Hapoelu iz Tel Aviva, s kojim je izborio povratak u izraelsku elitnu ligu.

rmp-foot.be
rmp-foot.be

Povezane vesti

"Iskreno, dugo sam razmišljao o njihovoj ponudi jer igraju u drugoj diviziji. Presudila je činjenica da se radi o jednom od najvećih klubova u Izraelu, sa 14 titula prvaka. Stigao sam pre tri meseca i lepo sam privaćen od saigrača i navijača", rekao je Mulić.

Taj 23-godišnji Novopazarac je na 13 utakmica postigao sedam golova za tim iz Tel Aviva, a bio je jedini strelac u remiju sa Hapoel Haderom (1:1) kojim je obezbedjen povratak u Premijer ligu Izraela.

"Trener (Kobi Refua) je od početka verovao u mene i pružio mi šansu, odužio sam mu se igrama i golovima. Dosta sam postigao za kratko vreme u Hapoelu, titulu smo overili šest kola pre kraja. Dolazak je bio rizik, ali isplatilo se. Ako se maksimalno trudite, rezultati su tu", konstatovao je Mulić.

Napadač visok dva metra i tri centimetra sezonu u Izraelu počeo je u premijerligašu Hapoelu iz Akre, u koji je došao prošlog leta iz belgijskog Muskrona. Prethodno je igrao i za nemački Minhen 1860.

"U Akri je bilo dobro na početku, imao sam minutažu, ali posle promene trenera sve ređe sam dobijao šansu. Situaciju su pratili ljudi iz Tel Aviva, ubrzo su me i kontaktirali. Rekli su da trener baš mene želi u ekipi", naveo je Mulić.

Četiri kola pre kraja, Hapoel Tel Aviv ima 69 bodova, dok Hapoel Hadera na drugom mestu zaostaje 13 bodova.

"Uz još neko pojačanje, bićemo kandidati za najviši plasman i u Premijer ligi", ocenio je Mulić.

On je otkrio da je blizu produžetka saradnje sa sadašnjim klubom, iako ima dosta drugih ponuda.

"Na pragu smo dogovora. Ima još nekih opcija, ali voleo bih da ostanem. Imamo sjajnu upravu i navijače. Od leta ćemo igrati na novom stadionu, na kojem mogu da pozavide i evropski velikani", zaključio je Fejsal Mulić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke