Muk na "Mestalji", Buskets doneo bodove Barsi u nadoknadi

Autor: Boban Filipović
nedelja 30.11.2014.
22:59
Izvor: Sportske.net

Kakava drama u Valensiji. Do poslednje sekinde nije bilo golova, ali ceo plen ipak putuje u Kataloniju zahvaljujući Serđiju Busketsu. "Slepi miševi" dostojan rival, imali su konkretnije šanse za gol, ali Kladuio Bravo je večeras bio nepremostiva prepreka.

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Golova nije bilo u derbiju 13. kola Primere sve do 93. minuta, do tada dosta uzbuđenja, Valensija je imala zrelije šanse, ali na kraju ostala bez ijednog boda.

Velika borba u prvom poluvremenu, dosta nervoze, dosta glumatanja, ali bez veikih prilika. Najbolju je imala Valensija u poslednjim sekundama, Andre Gomes je obišao Brava, pogodio mrežu, ali sa spoljne strane.

I u nastavku Barsa ima više lopte u nogama, ali Valensija konkretnija.

Prvo veliko uzbuđenje u drugom poluvremenu desilo se u 60-om minutu, Rodrigo je bio blizu da zatrese mrežu, odbrana Barse izbacije loptu sa gol linije.

Najdiskutabilnija situacija je momenat iz 69. minuta. Luis Suarez je zatresao mrežu "Slepih miševa", međutim pomoćni sudija je signalizirao ofsajd, utisak je da je pogrešno procenio i da su gosti oštećeni.

Nedugo potom, Sofijan Feguli izlazi "oči u oči" sa Bravom, šansa dobra da bolja ne možebiti, ali čileanski golman izlazi kao pobednik.

Bravo je bo najistaknutiji pojedinac u taboru Barselone, bio je na visini zadatka i desetak minuta pre kraja meča kada ga je ugrozio Negredo.

Oni od kojih se najviše očekivalo, Nejmar i Mesi, su potpuno zatajili, međutim, u dubokoj nadoknadi kada su gosti stegli obruč oko gola Valesnije, Argentinac šalje upotrebljiv centraršut pred gol Alvesa, golman Valensije neverovatno interveniše i brani udarac Nejmara glavom, ali Serđio Buskets naleće na loptu i šalje je u gol - 0:1. Kraj.

Pobednički gol Barse i najzanimljiivje momente sa meča pogledajte OVDE.

Barselona zaostaje dva boda za liderom i najvećim rivalom Real Madridom, Valensija ostaje na petoj poziciji na tabeli.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E
Monday, 01.12.2014
00:01

Stop ANTI-FUDBALU!!!!!Po ko zna koji put timovi pokusavaju da zaustave Barsu totalnom defanzivom,ali ni ovaj put nisu uspjeli!Zivio pravi fudbal!

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Monday, 01.12.2014
11:54

defanzivom ... o cemu ti .... pa ljudi vas pejeli 90 minuta ... gomes vas unistio na sredini terena ...

avatar
Hala Madrid 10!
Monday, 01.12.2014
12:48

Valensija je unistila Barselonu kakva defanziva?