Mrđa, vraćaj se u Zvezdu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.11.2014.
12:35
Izvor: Sportske.net

Omija Ardija nalazi se pred ispadanjem iz Džej Lige pošto kolo pre kraja japanskog šampionata ne drži sudbinu u svojim rukama. Ukoliko Omija ispadne iz lige, eto prilike da Drgan Mrđa ponovo zaigra u Zvezdi.

ardija.co.jp
ardija.co.jp

Povezane vesti

Kada je letos dogovorio saradnju sa japanskom Omijom, Dragan Mrđa je slovi za pojačanje koje bi trebalo da omogući tom klubu veću efikasnost i beg iz opasne zone.

Šest meseci kasnije, Omija se i dalje nalazi u zoni ispadanja a kolo pre kraja ima zaostatak od tri boda za Šimicuom i sada mora da se nada čudu kako bi opstala u ligi.

Klub koji je u prošlosti vodio Dragan Stojković Piksi naneo je poraz Omiji u pretposlednjem kolu Džej Lige (2:1) pa tim Dragana Mrđe zauzima 16. poziciju na tabeli sa 32 boda, dok 15-plasirani Šimicu ima tri boda više i istu gol razliku (42:60).

Obe ekipe igraju na domaćem terenu u poslednjem kolu a Omija mora da pobedi i da se nada porazu Šimicua ukoliko želi da opstane u ligi.

Ukoliko pomenuti scenario ne bude ostvaren, Dragan Mrđa mogao bi da napusti japanski klub posle samo šest meseci igranja u Omiji.

Najbolji strelac JSL u sezoni 2013/2014 ima ugovor sa Omijom do kraja naredne kalendarske godine ali nije poznato da li je prilikom potpisivanja u isti uneta klauzula o eventualnom raskidu saradnje u slučaju ispadanja Omije iz Džej Lige.

Znamo da je Mrđa bio nezadovoljan stanjem u Crvenoj zvezdi kada je odlazio u Japan ali sigurno da mu igranje u drugoj japanskoj ligi nije imperativ. To znači da bi čelnici kluba sa "Marakane" mogli da razmotre opcije i eventualno ponude Draganu Mrđi novu saradnju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke