Mrđa ne staje - Još jedan gol, pobedio i Pečnika!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.09.2015.
11:04
Izvor: Sportske.net

U današnjim mečevima 34. kola japanske J2 lige, viđen je i duel dvojice bivših Zvezdinih igrača iz njenih šampionskih dana.

ardija.co.jp
ardija.co.jp

Povezane vesti

Vodeća Omija Ardija maltene je osigurala plasman u elitni rang takmičenja, do kraja sezone je ovom timu ostalo da rutinski završi posao i ne dozvoli nenakvo neprijatno iznenađenje, a korak ka ciloju ostvaren je i danas, u duelu sa ekipom Čibe.

Omija je slavila rezultatom 2-1, a važnu ulogu u ovom trijumfu imao je i najbolji strelac lidera na tabeli, naš Dragan Mrđa.

Bivši napadač Crvene zvezde je u 34. minutu postigao vodeći gol za Omiju, što je njegov 13. pogodak ove sezone, za treće mesto na Listi strelaca osam kola pre kraja šampionata.

Početkom drugog pioluvremena, Vada je duplirao vođstvo domaćih, a poraz Čibe je ublažio Onaju u finišu meča - 2:1.

Mrđa je na terenu proveo 86 minuta, zamenjen je u finišu meča, a na drugoj strani je svih 90 minuta odigrao njegov bivši saigrač Nejc Pečnik, koji takođe ima odličnu sezonu u Japanu, sa 11 postignutih golova u dosadašnjem toku šampionata.

Posle ove pobede, Omija vodi na tabeli sa 74 boda, deset više od drugoplasirane Ivate, a Pečnikova Čiba je osma sa 50 bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke