Može li uvrnutije, Bonući večeras plaća ceh, samo mu Milan ne pominjite!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 11.11.2018.
10:04
Izvor: Sportske.net

Šta se u stvari dešava sa Leom Bonućijem?

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Leo Bonući baš nema sreće sa Milanom. Naime, prvo je potrošio godinu dana odlaskom u "Rosonere" i razbesneo navijače Juventusa, letos se vratio u Torino, oprostili su mu, ali to nije isti igrač u odnosu na onog od pre par godina.

Juventus je primio isuviše golova iz prekida, na šta upozorava Alegri, a Bonući je čini se glavni krivac.

Zbog toga, kako pišu italijanski mediji večeras u derbiju sa Milanom, Bonući će izgleda početi sa klupe. Naime, Alegri razmišlja da uz neprikosnovenog Kjelinija u vatru baci Benatiju, koji se žali da ne igra dovoljno.

Da stvar bude još uvrnutija, upravo je Marokanac igrač oko koga se dogovaraju Milan i Juventus i koji bi mogao da bude u januaru u centru pažnje.



Ne radi se o sukobu Alegrija i Bonućija, već o umoru i dekoncentraciji italijanskog reprezentativca, i verovatno činjenici da će sada naići na uvrede na "San Siru" koje bi mogle dodatno da ga poremete.

Zbog toga je možda najbolje da večeras u velikom derbiju bude na klupi. Juventus jeste favorit protiv oslabljenog Milana, ali "Rosoneri" su pokazali da imaju veliko srce, poseban motiv jasno ima "Pipita" Iguain koji je otpisan posle dolaska Ronalda...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke