Može biti samo jedan i to je Kristijano! Italija u čudu, sudbina Portugalca se zna!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 22.11.2020.
09:33
Izvor: Sportske.net

Nema šta više da se komentariše i debatuje, brojevi govore za sebe. Šta će biti na kraju sezone...

EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Niko nikada u Juventusu, a prošlo je mnogo igrača koji su bili najbolji na svetu i osvajali priznanja za to, nema ovakve brojeve.

Kristijano Ronaldo je jedini čovek u istoriji jednog od najvećih klubova na svetu koji je dao pet golova u svojih prvih pet mečeva u sezoni.

Uz to, on je prešao i legendarnog Del Pjera, u prvih 69 mečeva dao 60 golova za Juve, Trezegeu koji je najbolji strelac od stranaca u istoriji kluba bilo je potrebno blizu 100 mečeva.

Način na koji je za četiri minuta postigao dva gola nije zaprepastio Italijane, ali je još jednom pokazao koliko znači Ronaldo za Juventus, nema svrhe kriti, kažu mediji, sa njim u timu to je potpuno drugačija ekipa.

Iako mu se spočitava da je sebičan, da misli samo na golove, ono drugo što donosi timu je neprocenjivo.

"Srećni smo što igra za nas, on je vanzemaljac, uvek je spreman da igra"
, kaže Andrea Pirlo.


baner

I dalje se priča o Pari Sen Žermenu, pisali smo o računici Juventusa kada je njegov ugovor u pitanju, o tome da bi mogao da oslobodi prostor u budžetu za pojačanja, ali stiče se utisak da od toga nema ništa.

"Ne nasedajte na vesti, on je igrač Juventusa i to će ostati",
rekao je sinoć direktor Fabio Paratići.

"Budite sigurni, Ronaldo ne ide nigde
", dodao je transfer guru Bjankonera.

Inače, Ronaldo je sinoć preskočio Puškaša na večnoj listi strelaca u klubovima i nacionalnim reprezentacijama, ispred njega je sada Pele sa 761 golom (Ronaldo je dao 748 u karijeri), a prvi je Jozef Bićan sa 805 golova. Popularni "Pepi", legenda Slavije za koju je dao blizu 400 golova. On je posle rata imao ponudu Juventusa, ali se plašio da će komunisti doći na vlasti u Italiji. Ostao je u Pragu, ali tamo su komunisti preuzeli vlast....

baner

Nije daleko od Ronalda, ako nastavi ovim tempom, Portugalac će sigurno postati najbolji strelac u istoriji fudbala.

Mediji su sada promenili priču o Juventusu, izgleda da je Artur ipak veliko pojačanje, Pirlo kaže da je to igrač koga je čekao, a da ni sam Rabio ne zna koliko je dobar. Čini se da šampion lagano kompletira redove, dolazi do igre koju želi, sada ih čeka paklen raspored.

Naime, slede dueli sa Ferencvarošom i Beneventom, pa onda Dinamo Kijev stiže u Torino. Sa dve pobede u Ligi šampiona Juventus bi izborio top 16, zatoim će igrati "Derbi dela Mole" pre puta u Barselonu.

Posle završetka takmičenja u Ligi šampiona, slede gostovanje Đenovi, mečevi sa Atalantom i Udinezeom kod kuće i put u Parmu.

Raspored je takav da rivali nisu prejaki i čini se da su u pravo vreme stigli do forme i da je sada šansa da eventualno preuzmu prvo mesto i možda i do praznika naprave razliku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Monday, 23.11.2020
18:40

Juve je bez Ronalda bez glave i to je svakome ko posteno gleda jasno!Stoji da je covek u godinama a opet,pogledajte statistike Ibre i Ronalda koji godine pobedjuju klasom.Za Juve bi bilo samoubistvo ako bi prodali Ronalda,isto kao sto se desilo i nama,i taj tim bi posle toga morao na restart a ko zna kako bi se to zavrsilo.

avatar
Bádr Hari
Monday, 23.11.2020
11:07

sta ti je marketing, zbog tog marketinga moj idol Messi obara rekorde po uzastopnom broju golova iz penala. :D

avatar
Badr Hari
Sunday, 22.11.2020
21:50

Evo gaaaa... nije se dugo čekalo. 😂😂😂 Jedini čovek u istoriji koji je u 5 mečeva dao 5 golova, pa jedini čovek u istoriji koji je u 69 mečeva dao 60 golova, pa jedini čovek u istoriji koji je u 4 minuta dao 2 gola, pa jedini čovek u istoriji koji je preskočio Puškaša... traže se još 4 rekorda koje je oborio/postavio sa senzacionalna 2 gola fantastičnom Cagliari-ju u utakmici sezone u Evropi i Svetu. Mora da ima još nešto... recimo jedini čovek u istoriji koji je u 327 minuta postigao 4 gola, pa jedini čovek u istoriji koji je na 4 stadiona, a da 2 nisu ovo i jedan nije ono, dao 3 gola, pa jedini čovek u istoriji koji je u 3 ratličita dresa u prvih 57 minuta dao po gol, pa... 😂😂😂

avatar
DEL PIEROO
Sunday, 22.11.2020
17:37

kao i uvek, Pirlo polako slaze kockice, ceka se jos Dibala i bice to full tim ako nastave da pruzaju ovako dobre partije Artur i Rabio i u LS ce Juve biti glavni favorit

avatar
The_Matrix
Sunday, 22.11.2020
11:41

Paklen raspored Benevento, Torino,Ferencvaros 🤣🤣🤣🤣...takodje smeno je porediti onu Seriju A sa ovom sada. Sada bi titulu uzele ekipe koje su onda ispadale

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 22.11.2020
10:39

Koliko pristrasan tekst, neverovatno. Zasto Bican nije dosao/otisao kad su tamo komunisti dosli na vlast? Takav igrac bi uvek mogao da nadje klub...