"Mozak" Sitija tvrdi: "Nismo na istom nivou od prošle godine!"

Autor: Stefan Matić
nedelja 03.02.2019.
23:09
Izvor: Sportske.net

Belgijanac je takođe istakao da je veći pritisak na Liverpulu.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Povratnik posle povrede u četu Pepa Gvardiole će itekako biti ključan za nastavak borbe na svim frontovima.

Kevin de Brujne je ove sezone odigrao samo deset mečeva u Premijer ligi, zabeležio je samo jedan gol.

Danas su "Građani" bez većih problema slavili protiv Arsenala kod kuće, a Belgijanac je pričao o sve većoj konkurenciji u PL, a istakao je i da neće biti "smak sveta" ako titula završi na "Enfildu".

"Ova godina je teža nego prethodna, ostali timovi su kompaktniji i bolji su u planiranju. Prostor za greške gotovo da ne postoji, na primer prošle sezone sa ovim brojem bodova bili bismo prvi, ali sada nije takva situacija"

"Ako Liverpul osvoji titulu sa 98 poena ne preostaje nam ništa drugo nego da im čestitamo, neće biti smak sveta ako izgubimo Premijer ligu. Mi se još uvek nalazimo u svim takmičenjima, tu je i FA kup, Liga kup i naravno Liga šampiona", izjavio je Belgijanac za Skaj Sport.

Po pitanju većih očekivanja i pritiska De Brujne prebacuje "loptu" na stranu "Redsa".

"Mislim da će imati veće opterećenje, baš zato što toliko dugo čekaju na titulu. Zasigurno mogu reći da ako nemate Premijer ligu to vas čini "gladnijim", Liverpul može iskoristiti to"

"Što se nas tiče pokušaćemo da ponovimo prošlu godinu i pobediti što više utakmica. Sve će se videti za dva meseca, trka će biti iscrpljujuća", završio je miljenik Pepa Gvardiole.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 04.02.2019
01:13

Po meni ove godine ide samo FA CUP za Siti !

avatar
Antihepi
Monday, 04.02.2019
00:47

Мозак Ситија је Фернандињо. Де Брујне је класа изнад свих у Ситију,али Бразилац је тај који покреће екипу.

avatar
UGASICE SE partizai
Monday, 04.02.2019
00:18

Nije da niste na istom nivou,nego se manje trudite,a cim se manje trudis,odmah te i sreca manje prati,a prosle sezone,na srecu ste uzeli 10 bodova,ove godine se Liverpul vise trudi i njih vise sreca gleda,napucana lopta protiv Napolija,onaj cudni gol protiv Evertona,gol Staridza protiv Celzija,sto se samo ja secam. Kada se trudis,imas pravo i da se nadas da ce te sreca pogledati!