Moratina presuda, Pepu se brk smeje!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 05.11.2017.
19:22
Izvor: Sportske.net

Derbi "Plavcima", Čelsi prišao Junajtedu na bod, ali je veliki dobitnik popodneva Siti koji sada ima ogromnu prednost na vrhu.Veliki preokret na "Gudisonu"!

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Junajted je ušao bolje u derbi, ali kao da su trajali samo petnaestak minuta. Prvo je Rašford bio sam ispred Kurtoe, ali je glavom prebacio gol.

I Lukaku se oslobodio čuvara, ali njegov kolega iz reprezentacije je dobro intervenisao.

Čelsi je pripretio preko Bakajoka, a sjajnu šansu je imao Azar, na odbijenu loptu natrčao Fabregas, lopta i Španac su završili u spoljnom delu mreže. Posle kornera Kristensen koji je igrao umesto Luiza je šutirao glavom, nije pogodio okvir gola.

Junajted se branio, lopta u nogama Čelsija, u nastavku prvo šansa Azara, a onda vođstvo domaćih. Fantastičan pas Aspilikuete, Morata je pogodio glavom, pored skamenjenog Džonsa, zaslužena prednost šampiona.



Naravno, odmah je Murinjo promenio stvari, Marsijal i Felaini su ušli u igru, ofanzivnija formacija gostiju, ali nisu uspevali da stignu do gola Kurtoe. Konte je ulaskom Ridigera ojačao odbranu, tačnije bok, jasno želeo je da sačuva minimalno vođstvo.

Bakajoko je mogao da dotuče goste, kao i Azar.

U finišu, Čelsi se izvukao, prvo je Rašford dobro šutirao, pa je Felaini promašio najbolju priliku na utakmici u 90. minutu.

Na kraju, presudio je Morata, ovom rezultatu radovaće se i Gvardiola čiji tim sada ima osam bodova prednosti u odnosu na Junajted i Totenhem.

Everton je posle tri poraza Dejvida Ansvorta nakon što je smenio Ronalda Kumana ugostio neugodni Votford. "Karamele" se suočavaju sa košmarnom sezonom, nalaze se u zoni ispadanja. Gosti su poveli na "Gudisonu", Ričarlisom je zaobišao golmana "Karamela" i doveo ekipu Marka Silve do prednosti. Kabasele je desetak minuta kasnije povećao prednost pošto je nadskočio Džagelku, ali je Nijase doneo nadu domaćinu. To je pokrenulo domaće, Domin Kalvert Levin je bio najviši u skoku i izjednačio na 2:2.

I onda preokret, penal za Everton, Bejns pogađa, ali ni to nije bio kraj, u 100. minutu penal za goste koji promašuju, pa je pobeda ostala u Liverpulu. Tom Kleverli nije uspeo da donese bod svojoj ekipi.

U prva dva meča dana, minimalac Totenhema protiv Palasa, i kontroverzna pobeda Sitija protiv Arsenala.

West Hem - Liverpul 1:4
Hadersfild - VBA 1:0
Njukasl - Bornmut 0:1
Sautempton - Barnli 0:1
Svonsi - Brajton 0:1
Stouk - Lester 2:2
Totenhem - Kristal Palas 1:0
Man Siti - Arsenal 3:1
Everton - Votford 3:2
Čelsi - Man Junajted 1:0


Na tabeli Mančester Siti ima 31 bod, plus osam u odnosu na Junajted i Totenhem (23) četvrti je Čelsi sa 22 boda, Liverpul, Arsenal i Barnli su sakupili po 19...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

178 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tbr
Thursday, 09.11.2017
16:44

moze da prica ko sta hoce o Fabregasu, ali covek je po meni odigrao doktorsku utakmicu, moze on jos da igra na vrhunskom nivou, ako mu se da prostora, igrao je na svojoj prirodnoj poziciji na kojoj se najbolje snalazi, i dokazao zasto je jos uvek jedan od najboljih veznjaka u Evropi.

avatar
GoranB
Tuesday, 07.11.2017
13:46

Rece jedan navijac Liverpula: 100 godina da ne osvojimo ligu samo da se igra lep i atraktivan fudbal..nU potpunosti se slazem..

avatar
ADIS-M-UNTD
Tuesday, 07.11.2017
12:32

Englezi vole sve da izracunaju pa i ovo SA POGBOM U TIMU : chances per game 14.8, big chances per game 3.0, goal per game 3.0....BEZ POGBE U TIMU : chances per game 7.0, Big chances per game 1.6 , goal per game 1.6... Junajted je duplo pao bez Pogbe u ofanzivnom djelu i to citavo vreme pisem da se mora gurati do njegovog povratka koje ce se desiti po nekim vjestima oko novogodisnje ludnice. Do tad ce biti smorno ali ostao je jos siti uskoro na old trafordu i imamo slabije protivnike u LS mislim da nebi trebao doci u pitanje prolazak..Cinjenica je da previse zavisimo od njega kao i svi klubovi kad im ne igraju naj bolji igraci.

avatar
Wednesday, 08.11.2017
17:54

Nije problem Pogba, problem je sto nemaju pobednicki mentalitet.

avatar
sven
Monday, 06.11.2017
11:51

Da je Matic igrao za Chelsea a Bakajoko za Man United jucer, Chelsea bi dobio utakmicu sa 3:0 !!!

avatar
Blek stena
Monday, 06.11.2017
10:35

Nisam mogao da gledam ali sve je tu manje više jasno.Murinjo nemože da se sastavi sa jačim u premijer ligi i to je to.A i kako da se sastavi kad ko igra?Lepo sam rekao od lukakua nema ništa niti može biti.Drugo sredina sa ererom ma daj ili mihtarijan.Previše para otišlo a nema ni igre ni normalnih igrača.Neko će reći pa drugi su ok ali sa taktikom da neprelazimo centar na teškim gostovanjima meni je sve mučno.Pa on se branio od pola tima liverpula.A njima nema ko nije davao golove ili su manje više sami sebi.I Ničim zadovoljan ali ajde kao trenutno ima rezultata.

avatar
Ser Keba
Monday, 06.11.2017
10:03

Čelsi je bio bolji, pobeda zaslužena nema šta, Morata je klasa, Kante isto, Azar je dobar fudbaler, ali on nikada neće biti veliki igrač, to se vidi. Junajted nema vezu, Matić igra sve, ali ofanzivnog veznog ipak ne može da stigne da pokrije, a i da može, ne zna to da radi, mada bi i tu svakako bio bolji od svih na terenu u svom timu. Žalosno je što više inače na svetu nema kreativnih veznih igrača, kad se stim Pirla, Zidana, Skolsa, Bekama, Lamparda, Dzerarda, Rekobe, Totija, Balaka, Svajnstajgera, kakve su to lopte bile, danas to znaju samo Modrić, Kros, Isko i Injesta, Pjanić povremeno i to je kraj, samo panjevi trkači i defanzivni vezni. Mesi isto ima savršen pas, da predje u vezni red pa da malo uživamo.

avatar
Phenomenal
Monday, 06.11.2017
09:13

E Zidane Zidane, Benzema vam se vise uklapa u sistem od Morate...

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 06.11.2017
02:45

Znaci ove godine Siti pa opet sledece Celzi i tako sve u krug.. mislim da navijaci Junajteda moraju da shvate da su prosle godine vladavine samo jednog kluba i da i Ferguson obde ne bi mnogo uradio jer su se ostali jednostavno podigli na veci nivo gde je ranije Junajted bio sam

avatar
Thursday, 09.11.2017
03:45

Junajted je 2011 imao slabiji tim od celzija i sitija pa je osvojio ligu...fergi je zakon

avatar
Nudzeim1983
Sunday, 05.11.2017
23:57

Man utd lose igre.nPazite Celsi je u krizi i opet ih pobjede i nadigraju. nKoga je to utd nadigrao ove sezone, mozda west ham utdnZao mi je utd ali ove sezone nece nista osvojiti

avatar
Realan tip
Sunday, 05.11.2017
23:45

Cestitke ekipi Celzija, zasluzili su tri boda, nadigrali su nas danas i jos jednom pokazali da nam je na Bridzu najgore gostovanje. Sramna igra Uniteda se nastavlja, jedva cekam da vidim ledja Murinju i neka vodi Felainija, Ereru i Mikitarijana sto prije iz Uniteda. Realno, ako budemo u top 3 i prodjemo u cetvrtfinale LS, puna kapa ove godine.

avatar
Стерлинг Арчер
Monday, 06.11.2017
00:07

Zašto Mikitarijana ? Lik vam je bio bog na početku sezone...

avatar
_mladen_
Monday, 06.11.2017
11:12

Brzo svi zaborave i odmah krenu pljuvanje cim igrac malo lose igra.

avatar
Realan tip
Monday, 06.11.2017
02:38

Bio je Bog onima koji su govorili da igramo super i da je titula na vidiku, znaci klincima i neobjektivnim navijacima. Taj nije odigrao 5 dobrih utakmica od kada je u Unitedu, rijetko los igrac. Te utakmice koje pominjes je imao par asistencija, ali niti je nastavio u tom ritmu, niti su to bile spektakularne partije. NIkada nisam mislio pozitivno o njemu i na zalost nije me ubjedio nicim da grijesim. Bacene pare!

avatar
Pukovnik
Monday, 06.11.2017
01:00

Ma ovo je katastrofa taman da sve osvojimo, sramota od igre

avatar
RedDevil89
Sunday, 05.11.2017
23:40

Dobar je rezultat koliko je bila losa igra Junajteda. Potpuno ih je nadigrao Celzi. Po meni, dobra utakmica. Malo prilika ali dobar ritam. Cvrsta utakmica sa dosta borbi i duela za svaku loptu. Trebao bi Celzi da da jos malo vremena Konteu. Barem do kraja sezone.

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 05.11.2017
23:09

Brzo ode titule Junajtedu.:)

avatar
Loord Bobinjoo!
Sunday, 05.11.2017
22:38

Spavas li mirno Zinedine Zidane?

avatar
Go Hard or Go Home
Sunday, 05.11.2017
22:29

To su ti engleski derbiji sa bunkerima.

avatar
Sunday, 05.11.2017
22:20

Prvo bih hteo da kazem da je Arsenal veoma ostecen losim sudijskim odlukama u kljucnim trenucima meca. Siti, iako ima najjacu klupu (makar po imenima) pokazuje znake umora, prvo protiv Napolija i danas protiv Arsenala. Niko nije srecniji zbog nailaska rep pauze od mancesterskog dvojca, posebno Siti jer nisu izgubili bodove. Celsi je odigrao takticki savrsenu utakmicu, trebalo je biti vise golova. Ono sto je najbitnije je sto je Konte imao hrabrosti a i podrsku igraca (koji su danas odigrali mozda i najbolji mec u dosadasnjem delu sezone) da kljucnog igraca (Luiza) skloni na tribinu i pokaze cija je poslednja. Cekaju nas dve duge nedelje do nastavka veoma zanimljive PL.

avatar
Магнум илирикум
Sunday, 05.11.2017
21:41

Murinjo murinjo NIKAD ti neces biti ni F od fergusona,udaljen si od njega milionima svetlosnih godina

avatar
Rasel Krou
Sunday, 05.11.2017
22:35

Ferguson je prije svega gospodin, ciganin kao sto je Murinjo ne moze u istu recenicu sa velikim Ser Alexom.

avatar
Breaking Bad
Sunday, 05.11.2017
21:30

Koja me tuga obuzme kada vidim Moratu u Čelsijevom dresu, biće mučenja sa Benzemom i protiv Las Palmasa sigurno.

avatar
A.Conte
Sunday, 05.11.2017
21:29

Nisam dugo video Murinja da mu se onako crvene obrazi. Ne mogu da pisem o sezoni i igri, misljenja sam da ova pobeda nece nista promeniti. Prvi necemo biti 110%. Medju prva cetiri je mnogo realnije. Ono sto najvise zelim, jeste da klub stane iza trenera! Da ga podrzi i posle ove sezone. Da mu ispune bar neke zelje u prelaznom roku, zna on sta valja i sta mu treba, Morata je dokaz.

avatar
Pep Guardiola--Back
Sunday, 05.11.2017
21:22

Svaki realni navijac Junajteda ce reci da ih je Celzi danas nadigrao.

avatar
Roger Elliott
Monday, 06.11.2017
01:20

I vise od toga. Murinjo treba da leti

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 05.11.2017
21:21

Ovako cu napisati ko odg svim navijacima celzija posto svaka poruka ide na to pojeo vezni red junajteda,ali kljucan je povratak kantea to su svi zakljucili ali budite i malo realni koliko je vama falio kante u tim kriznim rezultatima toliko junajtedu fali pogba to je cinjenica nepobitna..puno je to ljepse izgledalo i leprsavije sa pogbom i maticem na terenu..steta samo sto i mi nismo imali pogbu pa da se nadigravamo. Treba samo gurati i da ostanemo u vrhu do povratka pogbe i ibre kao alternative u napadu. Inace ne sporno je da je celzi bio bolji danas sad ce mo se vidjeti na old trafordu.

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 06.11.2017
00:41

Igrao je Pogba na Bridzu prosle godine pa ste izgubili sa 4 komada u mrezi, budite realni i recite bar jednom da ste nadigrani i da je Celzi bio jaci tim na terenu.

avatar
ADIS-M-UNTD
Monday, 06.11.2017
16:52

Nisi me svatio ja sam samo rekao da mi nismo bili u naj jacem sastavu kao vi...to je dno,drugo porediti felainija ili hereru sa pogbom je smjesno,ja sam.napisao volio bi da je derbi igran pogba-matic-kante -bakajoko vjerovatno ce biti tako na.old trafordu ako se ne.dese povrede. Nadigrali ste i logicno je domacini ste ali isto tako ste bili vi nadigrani na.old trafordu gdje ste prvi sut imali na kraju utakmice. Vi ste dobili 1:0 vidjet cemo na.OLd T.kako ce biti. Sad su dva protivnika laksa nam ima.i bazel tu se moze kalkulisati i onda siti samo.se nadam da ove repke jos koga ne.pokose iz tima.

avatar
Gorila u magli! LFC
Monday, 06.11.2017
16:36

Ono sto je meni licno fascinantno je ta cinjenica da se sad svi vi navijaci i celzija i utd hvatate za povrede,a kada je liverpul igrao bez kljucnih igraca u januaru ove god svi ste pricali da smo truba zajedno sa trenerom i jos crnje ista se prica vrti sada,a mi bez pola tima.isto vazi i za autora ovog teksta.

avatar
Stefan Išizaki
Sunday, 05.11.2017
21:17

Drago mi je zbog Morate. Dečko je sjajan fudbaler. Zaslužena pobeda, bravo Čelsi. Nisam simpatizer ni jednog ni drugog kluba.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 05.11.2017
21:15

Kaze Gojko: Konte nebi bio italijan kada nebi izvrsio ovakvu izmenu.. A on zamenio Fabregasa za Drinkovetera CM za CM-a :O

avatar
Barca4ever
Monday, 06.11.2017
00:03

Pa nije bas. Fabregas bolji u ofanzivi a ovaj Popivoda izmislio defanzivu za Fabregasa. To je kao da menjas Nejmara a uvodis Pedra.

avatar
NikkiCFC
Monday, 06.11.2017
12:59

Murinjo da vodi 1:0 izveo bi krilo a uveo stopera. I drugo krilo a uveo zadnjeg veznog.

avatar
Vladimir Popadic
Sunday, 05.11.2017
21:13

Prva utakmice ove sezone gdje je Celsi dobro odigrao. Azar ne igra isti stil kao Ronaldo i Mesi, ali u njihovom je rangu. Asplilikueta je srce Celsija. Ali ostalim igracima nisam zadovoljan. Morata opet pogodio i dobro se krece bez lopte, ali nemocan je 1 na 1 i komplikuje kao Tores. Bakajoko u drugom poluvremenu odlican, u prvom ocajan.

avatar
Маркус19
Sunday, 05.11.2017
21:03

И да, Ферги, врати се најбољи тренеру види ко нас добија...

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 05.11.2017
22:49

Isti koji su vas dobijali i dok je Ferguson bio, sve je to normalno :D

avatar
äxwell
Monday, 06.11.2017
08:43

Otisao je Fergi na vrijeme!! Mudro izbjegao ovaj financijski bum u kojem svaki klub bez problema moze potrositi 50m!! Zbog cega da zavrsava karijeru na ruzan nacin!?

avatar
Adnan
Sunday, 05.11.2017
20:52

Svejedno je,ili remi ili poraz,ovih 8 bodova ce se samo povecavati kako ide prvenstvo.I sa pobjedom bi bilo tesko,a meni je sasvim svejedno hocemo li zavrsiti kao 3,4 ili 2.kad je ocigledno ko ce zavrsiti kao 1.

avatar
The KING(visionary)
Sunday, 05.11.2017
22:29

Nisi verovaobratu The KING/u kad sam ti rekao da vas zbacujemo zi svake price vezano za titulu...

avatar
Realan tip
Sunday, 05.11.2017
23:55

Ja ne vidim sto ste nas vi izbacili iz trke za titulu. Sami smo to sebi priustili, jer igramo jako lose i imamo pajaca za trenera. Vi ste toj tituli tri puta dalje nego mi, pa ti vidi.

avatar
Adnan
Sunday, 05.11.2017
23:19

Svejedno bi bilo tesko i sa pobjedom -5,a Siti ionako ne izgleda ni da ce remizirati koji mec,a kamoli izgubiti.

avatar
Carina_11303
Sunday, 05.11.2017
20:45

I jasno je jedno. Fabregas kojeg opasno ne volim može da igra samo kad ima debelu zaleđinu u Bakajoku i Kanteu. Treba biti posten i reći da je danas verovatno bio igrač utakmice. Ali mora tako da igra mnogo češće. Koliko menja situaciju na terenu Kantelele, to mi prosto nije realno. Kakav smo mi dijamant ukrali Lesteru za 30 miliona funti.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 05.11.2017
22:22

Proglasen je igracem utakmice Fabregas cini mi se :D kao da vidjoh na njegovom instagramu da je nagradjen

avatar
Marcos Alonso
Monday, 06.11.2017
11:05

Ako se Luiz ne opameti letice iz tima,mozda ga je stavio na tribine samo da mu pokaze sta ce biti nastavi li tako :D ili prosto ne prasta ovakav ispad,vidjecemo. Sve u svemu podrzavam Kontea

avatar
Стерлинг Арчер
Monday, 06.11.2017
00:13

Apsolutno. Fabregas ne može da igra u 3-4-3 formaciji

avatar
The KING(visionary)
Monday, 06.11.2017
00:01

Luis najuren iz prvog tima,izgleda da je rusio Konteu autoritet...

avatar
neodoljiv
Sunday, 05.11.2017
20:45

Otkad smo ga kupili govorim da je kiksara i da je ovaj Kristensen jako dobar i ako je mlad. Eto bio sam u pravu a i vreme ce jos bolje pokazati

avatar
Bat
Sunday, 05.11.2017
20:44

i vise nego zasluzeno je pobedio celzi nerado priznajem..ocajna igra junajteda..uzas..

avatar
Маркус19
Sunday, 05.11.2017
20:42

Немам коментар на нашу игру... Свака част Челсију!

avatar
The KING(visionary)
Sunday, 05.11.2017
22:29

Znas da je vizionar sve predivideo:)

avatar
Roger Elliott
Monday, 06.11.2017
01:23

Romu nisi predvidio koja vam je spakovala 6 komada

avatar
Маркус19
Monday, 06.11.2017
00:48

Иде серија лакших мечева, опусти се испред вас смо и тако ће и остати

avatar
Pep Guardiola--Back
Sunday, 05.11.2017
20:42

Celzi je bio mnogo bolji,svaki realan navijac Junajteda ce to priznati.

avatar
Thursday, 09.11.2017
03:54

Wba je trebao uzeti bod...svaki navijac sitija ce to priznati...a da samo si ti...onda ces ti priznati

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Sunday, 05.11.2017
20:42

Razbili smo ih kao i sto sam rekao da kad se Chelsea otpisuje oni tada razbiju

avatar
Bratuska_Blueboy
Sunday, 05.11.2017
20:40

Odlicna tekma, Celsi dominirao zasluzena pobeda, drago mi je zbog Morate vrhunski gol non stop pretnja, Kante Azar i Bakajoko pojeli sredinu... Bravo Plavci!!!

avatar
Forza RoSs0neri
Sunday, 05.11.2017
20:39

MU ovu tekmu 0,dosli samo da ne izgube...I ni to nisu uspeli.Nema sanse da osvoje titulu sa ovako kukavickom igrom protiv svake bolje ekipe.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 05.11.2017
20:38

Sampion sampionski! Odlican odgovor nakon Rima sto i nije neka Romina zasluga vec nasa losa igra. Junajted se izvukao protiv Liverpula i Totenhema sa 4 boda a trebalo je realno jedan sada vec nisu mogli. Trebali smo da resimo utakmicu drugim golom ranije ali sta je tu je. Sada ide laksi respored, bice gotovo nemoguce uhvatiti Siti, bilo bi lakse da im sudije nisu poklonile bodove protiv Bormauta i Arsenala. Ovaj tim je pokazao da moze da pobedi svakog ove sezone Totenhem, Atletiko, Junajted... Barnli i Palas su samo bili losi dani. Nadam se da nece vise nijednom pametnjakovicu da padne na pamet da kaze da je Matic bolji od Bakajoko a Lukaku od Morate. Bekovi su nasa najveca slabost. COME ON CHELSEA!

avatar
Rasel Krou
Sunday, 05.11.2017
20:45

Mali plasticni klubic nece osvojiti titulu, steta, da je osvoje stigli bi Aston Vilu.

avatar
gunner11
Sunday, 05.11.2017
20:52

Vama mnogo znaci Kante ,on je vas najbolji igrac i da nije bilo njega ja mislim da bi izgubili

avatar
lamps888
Sunday, 05.11.2017
20:36

pravi derbi odlicno je celsi odigrao,junajtedu dosta fali pogba,sredinu terena nisu imali,aspi imao vremena da se namesti i nadje moratu koliko je hteo.

avatar
Paklena pomorandza
Sunday, 05.11.2017
20:35

Junajted kao prvo nema menagera,ovaj prepotenko je "smrt" za fudbal zato sto Junajted nikada nije bio sinonim za antifudbal a sada je postao fudbalski mediokritet.Prodali Kleverlija a kupili njegovu spansku repliku Ereru,pas levo pas desno i toliko,igrac za Real Sociedad a ne za ekipu koja pretendira za sam vrh.Junajted nema bekove,nema krila,nema pleja,nema vrhunskog stopera i sto je najbitnije nema trenera.Lingart,Erera,Mihtarijan,Fil Jons i Smoling,Esli Jang i kompanija igra prvu postavu...i sta covek vise da kaze.Sam podatak da Murinjova ekipa vec drugu seonu ne moze da pobedi ekipu iz top 6 govori sve...Junajted se mora okreci sebi,postaviti "svog" trenera,vratiti svoj pecat i igrati "svoju" igru sve drugo je samo mucenje!

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 05.11.2017
20:45

Bravo,sve si lepo napisao. Pomenuti igraci su za klupu a Murinjo se zadnjih godina pogubio. Necu nista da dodajem vise.

avatar
Stefan Išizaki
Sunday, 05.11.2017
21:14

Nemoj da vređaš Sosijedad. On je za Bilbao.

avatar
Stevan Mikša
Sunday, 05.11.2017
20:35

Celsi ima pobednicki mentalitet! Murinjo nije vise sto je nekad bio.

avatar
magister
Sunday, 05.11.2017
20:34

Murinjo tone. Tvrdoglavost košta. Mata i Miktarian u timu - pobeđuje, gomila zadnjih veznih i krila, bez pakera - gubi.

avatar
Zauvek Plavac
Sunday, 05.11.2017
20:34

Bravo Plavci! Osim možda Alonsa u nekim momentima, apsolutno svaki igrač Čelsija je odigrao na nivou. Junajtedova odbrana potpuno pogubljena. Konte pokazao da se nikad ne predaje i da ovaj tim može mnogo. Nadam se da je ovo početak serije dobrih rezultata. #KTBFFH

avatar
FanUnited
Sunday, 05.11.2017
20:32

fantasticna utakmica puno uzbudzejna .... cestitam navijace celzija zasluzena pobeda ... united igra dobro al nesto mi tu jos fali ... mozda pogba fali all treba nam jos neko pojacajne ... mozda neki kvalitetni krilni napadac ... ima tu neki fudbaleri koji zasluzuju kritiku al nebi da sada kritikujem sve dzaba

avatar
Zoza(reborn)
Sunday, 05.11.2017
21:30

Jedan zdrav Marko Rojs bi mnogo pomogao

avatar
Непобедиви
Sunday, 05.11.2017
20:32

Jadni Murinjo. Mizerno ime za jedan Junajted.

avatar
Che Wolfasin
Sunday, 05.11.2017
21:11

Koga onda da dovedu, ako i on nije dobar. Možda bi Anćeloti bio uspešniji, ali ništa nije sigurno,a ja mislim da oni traže trenera na duže staze,a tu je Murinjo realnija opcija. Novog Fergusona neće naći.

avatar
FanUnited
Sunday, 05.11.2017
22:16

ako murinjo je jadni koji u prvu sezonu osvoi 3 finala i za sada drzi 1 mesto ubedlivo u grupnu fazu lige prvaka i 2 mesto u PL onda daj mi reci ko je taj pravi menadzer za united

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 05.11.2017
20:31

Zao mi samo sto i junajted nije imao pogbu pa da se sudere naj jaci sastavi jer celziju nije u ovom trenu niko nedostajo..steta pogba-matic protiv bakajoka-kantea...valjda budu zdravi svi za old traford.

avatar
murjak
Sunday, 05.11.2017
20:31

Fabregas odličan,Bakajoko također,o Kanteu da ne pričamo,vidi se da je fali..Samo je bilo panike na kraju utakmice iako smo to morali prije završiti, do 70 min smo morali voditi 3-0

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 05.11.2017
20:30

Najvaznija pobeda u tekucoj sezoni. Svi su bili odlicni, cim se vratio Kante, vratila se i sigurnost u veznom redu. Morata cetvrti put u sezoni postize isti, preslikan gol. Mogao je bar jos jedan da ubode, da nije mrsio muda. Junajted bezopasan, jedino je Felaini pripretio pri kraju utakmice. Kristijansen mora svaki mec da pocinje, nas najbolji stoper. Uliva mi vise poverenja i Luiza, pogotovo od Ridigera i Kejhila.Izuzetno bitna pobeda, forma nam je u bila u padu i to smo danas presekli.

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 05.11.2017
20:29

Gazi marketing klub! Sa kanteom je totalno druga ekipa. Kurtoa fenomenalan danas ,kristijansen,aspi,kejhil ,zapakosta takodje . Alonso je bio najslabija karika danas , BAKAJOKO odlican , Kante dominantan ,Morata je dokazao ko je najbolji napadac u premijer ligi uz kejna ,azar je daleko najbolji igrac premijer lige i kraj price. Steta sto nije dao gol . Moglo je biti i 3-0 danas. A da umalo da zaboravim pingi gde si ,dzoni ? Jel igrao lukaku?

avatar
Кун
Sunday, 05.11.2017
20:59

Koliko ti umeš da promašiš stvari hahahaha, pre neki dan Gos bolji od Ročestija...

avatar
Emperador(2018)
Monday, 06.11.2017
00:00

Videcemo sutra

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 05.11.2017
21:11

Budi realan kako vama je falio kante pa kola krenula niz brdo tako nama fali pogba i jos duze ga nece biti..felaini i herera nebi bili u prvih 11 da je on tu ali sta je tu je..nadam se na old trafordu da ce biti svi zdravi pa da odmjere snage...ovo sam napisao potenciras kako se kante vratio bolje ide isto sam siguran da je pogba bio da bi i nas vezni red bio puno bolji to je nepobitna cinjenica. Ali koga nema bez nega se mora a pogbe nema jos 2 mjeseca bitno je da ostanemo u vrhu do povratka pre svega njega pa i ibrahimovica ko alternative za lukakua.

avatar
Nicklas Bendtner
Sunday, 05.11.2017
20:29

Ladno su mogli i trebali da im nabiju 5 komada. Celsi je bio apsolutno superioran u ovoj utakmici.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 05.11.2017
20:29

Dobra utakmica dosta sansi nije igran autobus sve u svemu dobro je nista sad ih cekamo na old trafordu idalje smo 2 sad ide serija slabijih protivnika to trebamo resiti u svoju korist...i cekat da se povredzeni vrate.

avatar
Jason
Sunday, 05.11.2017
20:29

Dobra utakmica i zasluzena pobeda Celzija.Morata po mom misljenju pokazao zasto je bolji od Lukakua.Ne znam da li ce Siti ispustiti ovu prednost do kraja...

avatar
Carina_11303
Sunday, 05.11.2017
21:06

Moratu ne treba da gledamo da li je bolji u poredjenju sa Lukakuom. Prezivljavao sam aritmije poslednjih 10 minuta kad je moglo lagano da se odigra kraj sa prednoscu od dva tri gola da je samo cusnuo pismeno ziecere koje je imao.

avatar
Jason
Sunday, 05.11.2017
23:17

Mislio sam na resavanju utakmica.Lukaku ce dati dva gola kad njegov tim vec vodi 2:0 dok ce Morata dati jedan gol koji je vredan tri boda :D A Morati ziceri cini mi se nikad nisu bili jaca strana...

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 05.11.2017
20:28

Zasto je Morata bolji od Lukakua? Sve je vidjeno. Mada je mogao Morata jos koji da da. Bakayoko kao sto rekoh nonstalantnost moralo se ovo rijesiti prije 1-0 nije realan rezultat mnogo smo bolji bili ali 3 boda su 3 boda :D vezni red Celsija je pojeo vezni red Junajteda najblaze receno. Nikad ne otpisujte Celsi! Pozdrav braco Plavci ako smo ovakvi u krizi kad izadjemo iz nje tek ce da se tresu svi! Da ne poklonise Sitiju pobjedu bilo bi perfektno da se smanji razlika. DON Antonio Conte! Steta sto ide :( LOL Pricaj Zoze kako ste nam Matica uzeli sad a Don ce pricati na terenu

avatar
Sunday, 05.11.2017
22:05

Mislim da Morata isto nista ne bi posebno bio kod Murinja. Jednostavno sa onakvom taktikom i Messi bi dao max 20 golova u sezoni. Onaj gol Morate je prelep, tacno je gadjao gde je pogodio. Mada me je iznendio sa 2,3 dobre prilike sto je propustio. Dobar napadac onakve sanse mora da iskoriscava a ne da se saplice. U svakom slucaju cestitam na pobedi, u svim sferama ste bili bolji.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 05.11.2017
22:55

I zaboravih jedna mala ispravka,nadavao bi se Messi golova kao i Ronaldo pod Murinjom

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 05.11.2017
22:54

Bio bi bolji brate jer Lukaku ne moze da rijesava bitne meceve,skroz rijetko je strijelac i uglavnom nikakve koristi od njega.. eto centarfor u ovoj utakmici nije imao dodir s loptom u 16 metara Celsija,jedina dobra stvar onaj okret i sut sa distance. Ja to nisam govorio iz hejta prema Junajtedu za Lukakua jer je bilo da ce doci kod nas,pa sam govorio samo ne on i prizeljkivao sam Moratu koji je i dosao. Morata rijesi ovakve meceve i klasa je,a da se saplitao neshvatljivo jeste izgleda bolje igra glavom nego nogom :D Hvala, srecno u nastavku sezone

avatar
NIKE
Sunday, 05.11.2017
20:28

Ljudi nisam danas pročitao niti jedan članak da Konte odlazi iz Chelsea i da ga bojkotuju svi u klubu, mora da će smak svijeta.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 05.11.2017
20:56

Prvo je letos bila nostalgija, pa onda losi rezultati. Sutra cekam tekst za Luiza: Izbacio ga iz tima, Roman mu ovo nece oprostiti! :D

avatar
Stevan Mikša
Sunday, 05.11.2017
22:00

Bili su spremni za posle utakmice, ali ih je konacan rezultat naterao da ih ostave za sutra.

avatar
Carina_11303
Sunday, 05.11.2017
20:28

I da, ako čita ovo neko iz sport kluba, ovo sa prikazivanjem golova sa druge utakmice, pogotovo kad je ta utakmica Everton-Votford a sve i da je el klasiko, neka se dozove i prestane sa tim sto pre. Ko hoce da gleda drugu utakmicu neka gleda, ne da mi cetvrtina ekrana bude zauzeta nebitnim stvarima u trenutku kad Morata ide 1 na 1 da resi mec

avatar
SERBON
Sunday, 05.11.2017
20:45

Tačno. I mene je to iznerviralo. Šta me briga za Everton i Votford, ako hoću da vidim golove gledaću pregled sutra...

avatar
Uroš M.
Sunday, 05.11.2017
20:54

Upravo to sam i ja hteo da napise,. Ocaj pravi. Drugo, hvala bogu pa je bio ovaj komentator, a ne oni sto pricaju nebuloze i ubiju mi zelju da gledam utakmicu...

avatar
vojin denic
Sunday, 05.11.2017
20:28

Ovaj junajted je sve smesniji i smesniji.

avatar
Sunday, 05.11.2017
20:27

Cestitam svim normalnim navijacima Celsija. Zasluzena pobeda. Druga stvar, Mihtarijan i Erera nisu igraci za prvu postavu. Marsijal ne zna da se krece uopste, ne samo danas nego generalno.

avatar
Hajduk United
Sunday, 05.11.2017
20:26

Što je ovo Murihno,sto cemo u gostima uvik gaće spuštat...jeb.... te bunker.....

avatar
NIKE
Sunday, 05.11.2017
20:26

Po meni Kante igrač meča, pokidao je igru Uniteda, taj momak kad igra Chelsea izgleda kao prošle sezone, bez njega smo vidjeli neki dan u Rimu, a Morata je pokazao Lukakuu kako se igraju veliki mečevi. Još treba pohvaliti Kristensena za top igru, i neki kažu Mourinhova druga sezona, ja bi rekao da ipak neće uzeti ništa osim možda neki od kupova u Engleskoj. Ipak Chelseau najbolje leži ova 3-5-2 formacija.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 05.11.2017
20:48

Kante je glavni kotac u Celziju definitivno se vidi koliko nam znaci dokaz je ova pobjeda .Bakayoko isto uz Kantea bolje igra svi generalno su odlicni bili Celzi zaista dominirao cjeli mec ,Junajted se nije vidio do pred kraj meca .Konte pokazao da je Padre svog zanata. idemo dalje sve do medalje.

avatar
Carina_11303
Sunday, 05.11.2017
20:26

Kao sto sam najavljivao i kao sto sam zeleo. 1-0. Muški zarađena pobeda za eksploziju emocija na kraju. Možeš da budeš u kakvoj hoćeš formi, dodji na Stamford Bridz nabedjen i dobices po usima. Moglo je da bude ubedljivije, ali je ovako nekako sladje.

avatar
Juventino SS
Sunday, 05.11.2017
20:25

Moglo je ubedljivije, ali ovako je najlepše, Bravo Morata, bravo Konte, jel smešno sad Murinju nešto 😄😄😄😄

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 05.11.2017
20:25

Zasluzena pobeda Celsija i tu nema sta da se doda. Kad je nasa igra u pitanju-katastrofa. Velika sramota je sto za 90 minuta jedan lep napad nisu imali,sve nesto napamet,na silu,nema uigranih kombinacija... Uzas. Ovo je jos jedan dokaz da Lukaku nema pojma i da nismo kadar za prvo mesto. Cestitke normalnim navijacima Celsija

avatar
NikkiCFC
Sunday, 05.11.2017
20:50

Hvala :) I bilo je vreme da to vidite za Lukakua.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 05.11.2017
23:20

Ja nikad nisam napisao da je on dostojan dresa Junajteda. Ne secam se koja je vest u pitanju,ali sam napisao da on nije za tim koji hoce da se bori za titulu u ligi i sto bolji plasman u LS. Everton je tim za njega,ima slobodu,budzi statistiku protiv slabijih timova i uziva.

avatar
mrancic
Sunday, 05.11.2017
21:03

Lukaku nije kriv.Nema sa kim da igra u napadu.Mihtarijan ,Mata,Lingard napolje a Rašford na klupu.Zašto ste se napalili na njega i Matića.Prvi ni približno nije ono sšto Junajtedu treba a drugi je zadnji vezni.Ne znam šta da mislim i o Murinju.Vudvorde ne potpisuj produžetak ugovora.Junajted je izgubio indentitet.Gledaćemo nekoliko godina u leđa Pepu a možda i ostalima.Murinjo kupi nekog sličnog Jesusu iz Sitija.

avatar
Don Carlo
Sunday, 05.11.2017
20:25

Lukaku je zver :D

avatar
NikkiCFC
Sunday, 05.11.2017
20:49

660 minuta bez gola :D Nije ni u top5 napadaca lige. Aguero, Hesus, Morata, Kejn, Lakazet...

avatar
Стефан Б.
Monday, 06.11.2017
04:28

Cus Hesus i Lakazet.. al ga ti lupi.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 05.11.2017
20:49

Mislis da nije? Pa onog da pustis u sumu ima da ti spremi 10m drva za 3 sata.

avatar
Sportski Paćino
Sunday, 05.11.2017
20:25

Kad Aspi centrira Morati promasaj ne postoji!

avatar
SERBON
Sunday, 05.11.2017
20:25

Bravo Čelsi, dobro odigrano. Bilo je napeto pri kraju ali sve iz razloga što su promašene dobre šanse pri vođstvu.Ali kakav skok Morate, nije ono bila nimalo laka lopta. Iskreno, mislio sam da će Siti još prošle sezone osvojiti PL ali izgleda da će se to desiti ove.

avatar
Rasel Krou
Sunday, 05.11.2017
20:25

Potpuno zasluzeno, Celzi je nadigrao Junajted. Siti je najblizi tituli, svidjelo se to nekome ili ne.

avatar
Carina_11303
Sunday, 05.11.2017
21:11

Potrebno je izuzetno fubdalsko znanje i detaljna analiza da bi se pomislilo da je neko ko ima 8 bodova vise od drugoplasiranog u 11. kolu najblizi tituli. Moje oci su sada otvoreni.

avatar
Rasel Krou
Sunday, 05.11.2017
22:45

Tvoje oci ne mogu biti otvorene, tvoj problem je mnogo ozbiljnije prirode. Citanje izmedju redova je odlika intiligentnih ljudi a zna se ko cita samo onako kako pise. Hajde da ti pomognem, Siti je po igri najblizi tituli jer igra najljepsi, najbrzi i najefikasniji fudbal i ne gubi 3:0 od neke tamo Rome.

avatar
La bestia negra
Sunday, 05.11.2017
20:24

Nista sladje od spustanja nabedjenih djavolcica na zemlju,a tako su bili glasni pre ovog meca kao i svaki put pred neki derbi kada pobede par smesnih timova na neku vrljavu srecu.Gde je sad taj mocni Lukaku najbolja 9ka svih vremena

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 05.11.2017
20:41

Inace mnogo su u zadnjem periodu navijaci Junajteda ismijavali Celzi i govorili da Junajted igra fantasticno.Vidjeli smo sve na terenu Celzi i Konte odrzali Murinju i Junajtedu cas fudbala .Taj mocni Junajted samo bod je ispred Celzija i ubjedjen sam da ce Celzi preteci Junajted.Najaci su Junajtedovci kad kazu da Celzi i Konte igraju bunker a samo sam gledao danas jedan tim kako igra a drugi ne igra vec se brani i ne zna naprijed sta da radi.Morata pokazao klasu ,Fabregas igrac utakmice ,Tibo odlicno branio. Svi su realno na nivou bili Konte ih je dobro zategao.Ja sam rekao Junajted je skocio visoko zbog lahkog rasporeda i bio sam upravu cim su im krenuli jaci timovi da dolaze tako su i bodove krenuli da gube odnosno da ih svi stizu na tabeli.

avatar
La bestia negra
Sunday, 05.11.2017
23:08

Od jacih su pobedili samo Pevce i to zato sto nije igrao Kejn,a ove ostale slabije na iskustvo ili srecu.Igra im je nikakva u derbijima se brane kao nizeligasi,ali njima je navika da se pale na to do oktobra,novembra i onda dodje realnost.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 05.11.2017
20:52

Ako si zapamtio ko je prozivao,sad mu uzvrati. A ako ne znas,nemoj tako u mnozini,prozivas i one koji nisu nista lose za Celsi pisali. To bi bilo kao da ja sad napisem da ste svi vi smesni,samo zato sto king i jos par njih pisu gluposti.

avatar
Kajzer
Sunday, 05.11.2017
20:24

Kakav mec, prava muska utakmica u engleskom stilu, tuklo se po nogama samo tako. Konte odrzao cas Murinju. Najaci utisak, sedimo mi u kladionici i gledamo mec a ispred nas neki cica navijac Junajteda isti Glogovac iz Kengura. Pitam ga ja sta mu je bilo najzanimljivije kod Junajteda a on mi rece otkad je dosao Murinjo kad se poredjaju na centar za minut cutanja ajahahahaha cica objasnio igru Junajteda.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 05.11.2017
20:53

Dobar je taj cica,al sto je najgore,u pravu je.

avatar
Realan tip
Sunday, 05.11.2017
23:50

Pa to i jeste jedino vrijedno pomena, Murinjo je katastrofa i treba da ide sto prije. Najsrecniji bih bio da ga vratimo vama, antitrener u kvaziklub, tako je najbolje za sve!

avatar
Sunday, 05.11.2017
20:23

Ma gdje je taj Matic koji je CR7 i Mesi u jednom? Pa Bakajoko danas odrzao cas fudbala za Mataru! Gdje je taj Lukaku koji je bolji od Morate? Gdje je ta famozna igra? Celsi je pojeo Junajted u svakom segmentu igre. Celsi je pobedio zato sto nisu igrale kiksare Luiz i Rudiger istina koji je kasnije usao al tada je vec Junajted bio razbijena vojska. Momci jos pure treba jesti da se mozete nadjacavati sa ENGLESKIM PRVAKOM!!! Pozdrav Pingvinu, Realnom tipu i ostalim koji redovno pljuju po Celsiju. Hihihihi pozz Plavci i uzivajte u pobedi rekao je SVEZNALAC da ce okrenuti Don situaciju u nasu korist! I da cujem sad kad ce otpustanje Kontea 🤣? #CFC