Moratin dan - Ranjeni Španac servira hladnu osvetu Juventusu zbog dvojice ljudi?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 20.02.2019.
10:47
Izvor: Sportske.net

Postoje ljudi koje Morata baš ne voli, slaviće gol, mada u Juventusu smatraju da je bolje da on bude na terenu nego Dijego Košta...

EPA-EFE/Atletico de Madrid
EPA-EFE/Atletico de Madrid

Povezane vesti

Alvaro Morata će večeras predvoditi napad Atletika protiv Juventusa, Dijego Košta nije dovoljno spreman, pa će šansu čekati sa klupe.

Navijači Juvea, ali i italijanska javnost smatraju da je to dobra vest za "Bjankonere", međutim, da li je baš tako.

Morata ima poseban motiv, a slaviće gol, iako to nije radio kada je u dresu Juventusa eliminisao Real i odveo večerašnjeg rivala u berlinsko finale.

"Slaviću, tu su navijači Atletika, to je moj omaž njima, imam mnogo prijatelja u Juventusu, proveo sam dve sjajne godine, ali imam obavezu prema ljudima u svom klubu", kaže Španac.

"Biće to velika utakmica Grizman protiv Ronalda, Juventus je strašan tim, ali i oni znaju da dolaze u pakao"
, poruka je Morate.

"Disaću ti za vratom od prvog minuta", uzvratio je Bonući koji kaže da je Morata i dalje neko koga navijači Juventusa vole i ko je ostavio trag.

Ali, Španac ima poseban motiv protiv Alegrija, kao i sportskog direktora Paratićija.

Prvo, nije se baš, posle dobre prve sezone slagao sa Alegrijem koji i danas kaže da je Morata sjajan igrač za velike mečeve, ali da mu nedostaje kontinuitet koji ima Mandžukić. Zbog toga je Hrvat bio u prednosti, što je ljutilo Moratu. Takođe, Alegri ga je u par navrata poslao da promeni ekstravagantnu opremu, odnosno čarape, pre meč, jer je rekao da Juve nije kuća mode, već fudbalski klub.

Na kraju, posle dve godine Morata je otišao, Real je platio klauzulu, a Španac se od Juventusa oprostio golom u Rimu u finalu kupa protiv Milana i osvojio još jedan trofej.

No, dva puta je probao da se vrati u Juve i oba puta se isprečio Fabio Paratići.

Letos je Čelsi predlagao zamenu Iguaina za Morati, ali je Paratići koji je već preuzeo konce od Marote bio protiv, za razliku od svog šefa.

Na primedbu da ako ode Iguian u Milan, Mandžukić nema alternativu, Juventus je zadržao mladog Keana umesto da ga pusti na pozajmicu.

Pre zime, ponovo je bilo aktuelno isto, ponovo je Morata, delom i zbog supruge hteo nazad u Italiju, i još jednom je Čelsi bio spreman na razmenu, odgovor iz Juventusa je bio isti, nije im potreban Morata na pozajmicu, niti žele da ga plaćaju 9 miliona po sezoni.

Na kraju se vratio u klub detinjstva Atletiko i imaće silan motiv večeras, da postigne gol i na neki način servira hladnu osvetu Juventusu gde su ga navijači voleli i gde je stekao pravu afirmaciju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Wednesday, 20.02.2019
17:46

Morata je klasičan primjer talentovanog igrača koji je samo na tom glasu i ostao. Pamtim njegove dve sezone u Juventusu i to su mu najbolji dani karijere. U Realu se nikada snašao nije u Čelsiju je bio katastrofanal.

avatar
Red Wolf
Wednesday, 20.02.2019
16:36

Хаха овај се неће саставити са лоптом, а и да се састави везаће му се ноге. Али дај боже да ме демантује и убоде нешто.

avatar
DEL PIEROO
Wednesday, 20.02.2019
15:57
avatar
Stabber
Wednesday, 20.02.2019
15:10

Ovaj ako da gol, ja secem...

avatar
Badr Hari
Wednesday, 20.02.2019
15:06

Čekamo večeras odgovor izlizanog marketinga na pljačku Reala protiv Ajaksa, pa da vidimo kako će Zwayer odgovoriti na domaći zadatak koji je postavio Skomina. :D

avatar
Mad Max
Wednesday, 20.02.2019
17:29

Друже, помири се са тим, биће ти лакше. Реал је највећи и најтрофејнији клуб на свету. Тако ће и остати. Поздрав.

avatar
ForzaJuve
Wednesday, 20.02.2019
13:27
avatar
myspace
Wednesday, 20.02.2019
12:01

Sta je tu juve kriv? Sto je napustio i potrcao u real... on jeste imao klauzulu uugovoru ali je sam pristao da real aktivira. i posle hteo da se vrati a juve ga i napravio igracem... Ako se nesto slazem to je sa Alegrijem i kodeksom ponasanja...