Morati protiv Intera!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 14.02.2019.
12:44
Izvor: Sportske.net

Bivši predsednik kluba osuo paljbu po rukovodstvu zbog najnovijih dešavanja.

BETA/AP Photo/Luca Bruno, File
BETA/AP Photo/Luca Bruno, File

Povezane vesti

Puno prašine se diglo u Italiji oko oduzimanja kapitenske trake Mauru Ikardiju u Interu.

Ona je dodeljena Samiru Handanoviču, uprava je stala na stranu bolje atmosfere u timu, a malo ko je na strani argentinskog napadača.

Ipak, ima Ikardi saveznika u veoma uticajnom čoveku, bivšem predsedniku Intera Masimu Moratiju.

"Da li žalim zbog Bergomija i Zanetija? Vidim velikog kapitena i u Ikardiju. Uvek je igrao sa entuzijazmom, ozbiljnošću i profesionalizmom. Nemam šta da dodam", istakao je Morati, ali nije završio.

Njemu smeta što u Interu u javnost iznose "sav prljav veš".

"Ja sam kriv, on je kriv, ti si kriv, sve je pušteno u javnost od strane Intera, sve je na ulicama i to nije dobro.

Čini se kao beskoristan potez, uzimanje trake kapitenu, u sred sezone, kada ne možete da prodate igrača i sa određenim ciljevima koje pokušavate da ostvarite. Ne znam kakvu prednost ovo može da donese
", dodaje Morati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Thursday, 14.02.2019
14:22

Morati je na klub gledao kao na svoje dete, dozvoljavao je da se radi sta god ko hoce samo da svima bude lepo. Nije zalio novac, nije udarao po igracima i kaznjavao ih...On od Intera nije trazio nista, nije ga zanimalo da zaradjuje na racun kluba... Covek je doveo Ronalda, a nije otvorio prodavnicu gde bi od prodaje dresova mogao da izvuce novac. Jednostavno Inter nije imao marketing. Zbog takog nacina vodjenja kluba kada je dosao FFP Inter je upao u problem. Nije imalo obicne FB stranice, Twitera...Od marketinga skoro pa ni cent, Pireli placao 10 miliona, Nike 8 i jos par sitnih uz TV prava. Ostala ekipa sa igracima koji su krenuli u penziju i eto problema. Danas je Suning napravio marketinski bum. Kada se to dovelo u red vreme je da se pozabave i sa onim bitnijim...igracima. Tolerancija je bila na maksimumu, dozvoljeno im bilo sve. Od kasnjenja na treninge do nekih ispada u javnost. E sada kada su to zloupotrebili maksimalno okrenuli su plocu. Sada ce biti sve pod konac, kome se ne svidja cao. Sa Moratijem se slazem da je ovo trebalo pametnije da se uradi. Mogli su diskretno da ga skrajnu, neka se vodi kao povreda. Medjutim ovo je poruka i ostalim igracima sta ih od sada ceka pa mozda i nije lose

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 14.02.2019
14:17

..delimicno je u pravu, niko Ikardiju ne može da prebaci za požrtvovanje na terenu, ozbiljnost, zalaganje, profesionalizam...ali Inter mora da ima čvrstu ruku i radi ostalih igrača! Evo i Škrinjar je top igrač, Miranda godinama..pa niko ne zna ni ko su im agenti dog gospodja/agent misli na olajavanje da izgura neke svoje frustracije!

avatar
rademan
Thursday, 14.02.2019
13:52

Oduzimanje trake Ikardiju je jedan od boljih poteza Intera u poslednje vreme.