Morata i Murinjo, da li je bilo dopisivanja pre utakmice?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.11.2017.
23:22
Izvor: Sportske.net

Alvaro Morata i Žoze Murinjo su i dalje u dobrim odnosima.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Napadač Čelsija, Alvaro Morata, otkrio je medijima da i dalje ima naviku da se dopisuje sa Žozeom Murinjom, trenerom Mančester junajteda.

Morata je bio jedan od fudbalera koji su bili na meti Žozea Murinja tokom leta, ali se na kraju ovaj trener odlučio za Lukakua.

Murinjo i Morata se poznaju iz perioda dok su obojica bili u Real Madridu, upravo je Murinjo dao prvu šansu Morati 2010. godine.

"Često pričamo, ne samo ovog leta. Imam veoma dobar odnos sa Murinjom. On mi je prvi trener u profesionalnom fudbalu i on mi je dao šansu da budem profesionalac. On mi je obezbedio prvi ugovor.

Ponekad razmenimo poruke, ali ne o fudbalu. Pitamo jedan drugog da li je sve u redu i smišljamo šale
", rekao je Morata.

Ovaj španski fudbaler je otkrio da je mogao vrlo lako da završi u nekom drugom timu, kao i da je Mančester junajted jedan od tih timova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 05.11.2017
17:09

Morata je Konteov ratnik i siguran sam da nema nista sa Murinjom sem profesionalnog postovanja jer je ovaj bio trener dok se Morata razvijao kao igrac u Realu. Sadasnjost kaze da Konte je mnogo zelio da trenira Moratu a Morata da bude surovi spic pod palicom Kontea sto mi svi plavci se nadamo i vjerujemo da ce se i desiti.

avatar
FanEngleskogfudbala
Sunday, 05.11.2017
00:53

Po mom misljenju London je najlepsi grad za zivot na svetu.Ali nije za svakoga,jedinstven je.Ne moze svako da se navikne na kisu i na sve ostalo sto ga karakterise.Ako Morata vec napusti Celsi ubrzo mislim da ce se vratiti u svoju domovinu ili u otici u Seriju A,u Junajted nikako.I pak lige u kojima se igra sporije njemu vise odgovaraju,siguran sam.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 05.11.2017
01:54

Izjavio je da mu je Italija najlepsa zemlja i da bi voleo da se vrati tamo. Pre neki dan sam to na netu video.

avatar
Dragojevic Andrija
Sunday, 05.11.2017
10:08

kad smo kod kise ima podatak da u NY pane vise kise godisnje nego u londonu :D zasto svi potenciraju tu kisu 😂 za mene najljepsi grad ;)