Morata dodatno zabrinuo navijače Čelsija!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 09.10.2018.
20:27
Izvor: Sportske.net

Španac je ponovo u reprezentaciji svoje zemlje, a višak vremena iskoristio je da proćaska sa medijima.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Alvaro Morata je slabo počeo sezonu u Engleskoj, nastavili su se problemi sa realizacijom za bivšeg igrača Reala i Juventusa, ali je u poslednje dve utakmice "Plavaca" uspeo da postigne dva pogotka.

Čini se da su pred njim bolji dani, a dobio je i poziv Luisa Enrikea u reprezentaciju Španije, što je svakako ohrabrenje za samog fudbalera.

U nedavnom intervjuu za španske medije, Morata se dotakao i nedavne izjave Edena Azara, koji je istako da mu je od dečačkih dana san da ponese dres madridskog Reala.

Morata je navodno izjavio da je sasvim jasno da bi Azar voleo da zaigra za "kraljevski" klub, ali da sve zavisi od kluba sa "Santijago Bernabeua".

On je ipak dodao da Belgijanac ne želi da napusti Čelsi, ali da bi u slučaju da Real napravi potez i krene u realizaciju transfera, bivši igrač Lila rado potpisao za "Los Blankose".

"Ne mogu da kažem da Eden želi da napusti Čelsi, ali je jasno šta bi se desilo da Madrid krene po njega", izjavio je Španac.

Istakao je Morata i da Azar ima jako dobar odnos sa Čelsijem, gde je ljubimac navijača.

"On ima veoma dobar odnos sa klubom, veoma je srećan ovde, nije to kao u drugim slučajevima da bi rado napustio klub, on takođe razmišlja i o Čelsiju", dodao je Morata.

Realu bi bez sumnje savršeno odgovarao Belgijanac, naročito nakon jasnih problema koji su se pojavili odlaskom Kristijana Ronalda, a Morata je dodao da Azar "može da igra gde god da ga stavite".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raiola M.
Tuesday, 09.10.2018
21:02

Vreme je da određena lica iz Rusije popričaju sa Perezom. Mnogo se on obezobrazio.

avatar
Tuesday, 09.10.2018
20:37

"Ne mogu da kažem da Eden želi da napusti Čelsi, ali je jasno šta bi se desilo da Madrid krene po njega", izjavio je Španac."E zbog ovog drugod dela recenice bi ti meni sad leteo u Januaru iz kluba,koji bre Real,to mogu da kupe igrace Junajted,Totenhemu i ostalim slepcima Roman Abramovic nije boranija sa kojom je Perez navikao da posluje kako zeli.

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 09.10.2018
20:58

Roman Abramovič prodaje klub, verovatno će pre toga gledati da proda i nekog igrača...

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 10.10.2018
00:07

Pa upravo je ovog leta prodao Kurtou Realu za duplo manje nego sto sam vredi. Ako igrac zeli da napusti klub sve je moguce :-)