Montela potpisao presudu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 03.11.2017.
09:19
Izvor: Sportske.net

Nad njim se nadvio tamni vikend, a čeka se samo da zvanično postane bivši trener Milana.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Sudbina Vićenca Montele se zna. Biće smenjen ili za vikend protiv Sasuola,  ili posle pauze ako Milan ne iznenadi u Napulju.

"Dugo već gledam svoju sahranu, to je nova perspektiva", nasmejao se Montela posle meča u Grčkoj gde je Milan novim remijem bez golova obezbedio proleće u LE.

Uspeo je i da se zakači sa navijačem, kome je poručio da ako mu je dosadno i ne dolazi više da gleda Milan.

Mediji su ga jasno već otpisali, nije jedini krivac, ali svakako da će prvi platiti ceh.

U šest od devet poslednjih mečeva Milan nije dao gol, pa ne samo da je odbrana loša već i napad ne funkcioniše.

"Nedostaje nam karakter", tvrdi Leo Bonući, ali navijači su besni i na njega, imali su prevelika očekivanja.

Ako kažemo da za vikend Milan gostuje na "Mapeiju" protiv Sasuola, jasno je kakva sudbina čeka Montelu.

Jer, Sasuolo je smenio Alegrija kada je Berardi razbio Milan pre četiri godine, a takođe Siniša Mihajlović je posle poraza od Sasuola bio u poziciji da mu otkaz visi nad glavom, i on je stigao posle prvog sledećeg kiksa, mesec dana kasnije.

Zbog toga, čak i da pobedi na "Mapeiju", Montela će samo odložiti sudbinu, a mediji tvrde da je Milanova sezona već završena. Zvuči fatalistički, Rino Gatuzo će sesti na klupu, a pored silnih gubitaka i činjenice da će teško do Lige šampiona, zaista nerealno zvuče najave da će Antonio Konte sesti na klupu "Rosonera" narednog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Friday, 03.11.2017
14:34

https://www.youtube.com/watch?v=vl4Mu5CMTdw https://www.youtube.com/watch?v=yH66hn1jJvY

avatar
King
Friday, 03.11.2017
14:16

Ne znam zbog cega se potencira da ce gostovanje na Mapeiu biti tezak posao, tu ocekujem laganu pobedu, bez omalovazavanja protivnika.Sasuolo igra mnogo lose ove godine, 17. mesto u ligi, plus ne igra Berardi.Tako da verujem da ce Montela odloziti smenu do Napulja, gde cemo biti sravnjeni sa zemljom.Mada ja bih se Vincencu zahvalio i ako pobedimo Sasuolo, ali ako je Gatuzo jedina opcija, bolje da Montela odradi sezonu.Konte je zeleo i u goroj situaciji da preuzme Milan, Rajola je pricao o tome.

avatar
MARCO NICO
Friday, 03.11.2017
18:14

Slazem se da je pravljen za to, ali, ne mirisem bas previse igru sa tri stopera. Drugo, u toj formaciji nema Susa, dokle god on igra, mozda je bolje ovako.

avatar
DR DRE
Friday, 03.11.2017
11:51

Treba da igramo 4-4-2, english style: Donaruma- ???, Musakio, Romanjoli/Leo, RR- Suso, Kesi, Biglia/Loka, Turcin/Dzek- Silva, Patrik/Kalinari.

avatar
DR DRE
Friday, 03.11.2017
11:45

Da sam znao da ce nam iz Lige sampiona doci Napoli, Atletiko i Borusija, a iz tih grupa je morao da dodje neko jak (ipak bi bilo bolje kad bi to bili Sahtjor i Roma, mozda cak i Totenhem, a mogu da dodju jos i Monako ili Lajpcig), ne bih se bas toliko uzdao u plasman u LS preko Lige Evrope:-D

avatar
CURVA SUD
Friday, 03.11.2017
11:12

Po mom mišljenju nije problem što je uprava kupila 11 novih igrača već je problem što su odlučili zajedno sa trenerom da promijene formaciju. Prošle godine je ekipa imala karakter, imala je prepoznatljivu igru, ali nije imala dovoljan kvalitet za velike rezultate, zato je trebalo kupiti jake igrače ove godine( a kupljeni su) koji bi se uklopili u istu formaciju i time bi igra bila poboljšana a ovako je sve novo, i igrači i formacija i tako je ekipa krenula od nule ove godine pa nije ni čudo što nema još uvijek dobrih rezultata. Da su nastavili sa 4-3-3 formacijom već bi bili u vrhu tabele. Šteta za još jednu potrošenu sezonu koju jedino može izvući osvajanje Lige Evrope!!!

avatar
DR DRE
Friday, 03.11.2017
11:46

Sa ovim igracima, mi ne mozemo da igramo 4-3-3, a ne mozemo ni 4-2-3-1.

avatar
King
Friday, 03.11.2017
14:17

Ovaj je Milan pravljen da bi igrao 3-5-2.