Montela igra "va bank", zamena je već spremna, Milan večeras ima novog trenera?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 22.10.2017.
10:05
Izvor: Sportske.net

Sve je praktično pripremljeno, ako Milan ne pobedi Đenovu, ali i sve što se dešava pokazuje da je samo pitanje vremena i da se čeka kiks "Aeroplanina".

EPA/ALBANO ANGILLETTA
EPA/ALBANO ANGILLETTA

Povezane vesti

Kako se to obično kaže, Vićenco Montela je na pozajmljenom vremenu. Ako danas savlada Đenovu, ostaće na klupi, ali pitanje je koliko. Mediji tvrde, do prvog lošeg rezultata.

Izgubio je poverenje direktora, ali i nervoznih kineskih vlasnika, neki njegovi komentari su razbesneli ljude u klubu, pa mu je zamena spremljena.

Danas će Montela napasti Đenovu svim silama, naime, Milan će u kompletnu ofanzivu sa Susom, Bonaventurom, Čalhanogluom, Borinijem i Kalinićem, dakle pet napadački orjentisanih igrača.

Nije bitno samo pobediti, "Rosoneri" moraju i da igraju znatno bolje.

No, kako rekosmo, time bi Montela odložio sudbinu. Juče je u klubu održan sastanak, potvrđeno ono što se i pretpostavljalo, poručeno je Gatuzu da bude spreman, ako Montela dobije otkaz, legenda Milana će preuzeti tim. On se vratio u klub da bude trener Primavere, odnosno omladinskog tima, ali ima već iskustvo u radu sa profesionalcima bio je na klupama Palerma, radio u Grčkoj i sa Pizom izborio plasman u drugu ligu.

Gatuzo će biti privremeno rešenje, pominjao se i Macari, ali čini se da će Milan čekati leto, jer se već sada čini da od Lige šampiona nema ništa, i ova sezona već deluje kao izgubljena, mada je rano o tome govoriti jer svakako da će Milan probati da stigne što dalje u LE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DALJE RUKE OD HRAMA!
Sunday, 22.10.2017
12:09

Evo i jednog bisera za anale: -Spekulise se o dolasku Slavoljuba Muslina na klupu Milana s obzirom na to da Piksi preuzima reprezentaciju Srbije.-Hahaha

avatar
KyBaP
Sunday, 22.10.2017
11:02

Milan ce,na zalost,biti u prevelikom problemu ako ne izbori LS zbog finansijskog fer-pleja. Sigurno se nece odreci trke za prva 4 mesta jer je i to realnije nego da osvoje LE.

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Sunday, 22.10.2017
12:08

Nece biti u problemu. Prodace Donarumu.

avatar
DALJE RUKE OD HRAMA!
Sunday, 22.10.2017
12:10

Ponovo (ni) danas strucnjak, nas -Lord- Montela ne krece sa Calhanogluom i Silvom, a nema ni Musakia. -Izasla- je ipak i verzija sa Romanjolijem na stoperu i Rodrigezom na beku.

avatar
mak_juventino
Sunday, 22.10.2017
10:43

Sve sve , ali kako nisu pobedili AEK-a ???

avatar
DALJE RUKE OD HRAMA!
Sunday, 22.10.2017
10:15

Milan nije izgubio sve sanse za Ligu sampiona ni kroz prvenstvo ni kroz LE. Danas igramo u sledecem sastavu (ovo je vise za 4-2-3-1, ali pisu da necemo tako igrati vec sa trojicom u odbrani:-D): Gigio- Zapata, Bonucci, Rodriguez- Borini, Kessie, Biglia, Bonaventura- Suso, Çalhanoğlu- Kalinic.