Monći sve pomešao, "slupao" 100 miliona na promašaje i doveo pojačanje godine, Srbina za siću!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 29.10.2017.
11:09
Izvor: Sportske.net

Ako je verovati medijima u Italiji, tako je. Pogodio je sa pojačanjem leta, ali ne može da primi zasluge za to. Glavni komentar je da ne shvata da Roma nije Sevilja...

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Zvuči nestvarno, ali u Romi nisu zadovoljni Monćijem. Čovek koji važi za genija za transfere nije impresionirao nikoga, naime, mediji mu zameraju da je potrošio veliki novac ovog leta i da su u pitanju sem jednog, veliki promašaji.

"Igramo bez Defrela, Šika i Karsdorpa", podsetio je nakon sinoćnje pobede nad Bolonjom.

Za italijansku javnost to je i problem, u pitanju su igrači koji su skupo plaćeni, a nisu doprineli ništa. Pre svega zbog povreda, međutim, ako potrošite stotinak miliona na pojačanja, a igraju samo dvojica, jasno da će se postaviti mnoga pitanja.

"Morate da budete strpljivi, Danija Alveša smo čekali godinu i po u Sevilji"
, rekao je Španac novinarima.

Ali, oni odvraćaju da Roma nije Sevilja i da nema vremena. Osim povređenih, Defrela De Frančesko ne koristi, Pelegrini obećava, Moreno dobija pomalo šansu, ali sve je to daleko od onoga što se očekivalo.

Mladi Turčin Under za sada je daleko od tima.

I onda paradoks nad paradoksima, čovek koji je plaćen 5 miliona evra i pristao da igra za dva po sezoni je ne samo najveće pojačanje Rome, već po mnogima i najbolja kupovina u Seriji A prošlog leta.

Pogađate u pitanju je naš Kolarov koji igra fantastično, ali ni tu Monći ne može da prigrabi zasluge.

"Ja sam mu rekao da ga dovede, skrenuo sam pažnju da bi on bio rešenje, igrali smo u Sitiju, znam šta može", rekao je Edin Džeko.

Ali, Italijani su nestrpljivi, Roma je u vrhu, međutim, ne uzimaju ih ozbiljno kao kandidate za titulu, upravo jer pojačanja ne odaju utisak da su korak napred u odnosu na tim koji je bio drugi prethodnih sezona.

Da ipak sačekamo, Monći bi trebalo da dobije veći kredit...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh1
Monday, 30.10.2017
17:51

A Roma je toliko veca od Sevilje..

avatar
Ulquiorra Cifer
Sunday, 29.10.2017
16:18

Sevilja nije Roma, Roma ima jednu bitnu titulu vise od Sevilje, ali nijedan evro trofej, just sayin.

avatar
mak_juventino
Sunday, 29.10.2017
14:42

Krvi je za povrede , on je povredio i Karsdorpa i Sika i ... Novinari nesto moraju da rade , tako da ...

avatar
ddr16
Sunday, 29.10.2017
13:09

defrel je uzasan za sad,plus ne igra na svojoj poziciji,karsdorp taman sto se oporavio pokidao ligamente,sik dosao povredjen,ali i on i defrel su spicevi,a tu igra dzeko,prodat je salah i nije dovedena zamena i sad se na desnom krilu menjaju nekoliko igraca,ali nikome to nije prirodna pozicija i to je ocigledno,prodat je i ridiger,a umesto njega doveden moreno koji ne igra,zuan zesus igra i stalno je pitanje kad ce da pogresi. tamo gde je prodao igrace nije doveo zamenu,pogodio je sa pelegrinijem,ali ta opcija reotkupa od sasuola je postojala i pre njega,tako da,bas los posao u romi za sad...

avatar
Mangus
Sunday, 29.10.2017
12:38

Covek ne moze da utice na povrede, ako su povredjeni, bolesni, mrtvi, to ne moze biti njegova krivica.nPored toga, covek bukvalno nije gresio u Sevilji, pa ne verujem ni ovde da ce. Problem je samo sto Roma misli da je veca nego sto jeste pa zure

avatar
Baxter Stockman
Sunday, 29.10.2017
13:18

Ne moze da utice na povrede, ali moze da ne dovodi povredjene igrace.... Znas li da je Sik najskuplje pojacanje Rome a jos nije debitovao (3 meseca), Karsdorp debitovao u sredu (bio povredjen od kad je dosao) i odmah pokidao ligamente.

avatar
Romanista
Monday, 30.10.2017
02:30

A ko je kriv sto je Karsdorp pokidao ligamente?Monci ajde bre...pogledaj koliko ukrstenih ligamenata ima Roma u poslednje tri sezone...Reci cu ti ja 11,to dakle samo ta povrede,da ne nabrajam druge.Shick je vec pet utakmica na klupi dakle nije povredjen vec Di Francesko ne zeli da rizikuje previse i da ga izgubi na duzi period.Pravi krivac za sve te povrede su dva nespososobnjakovica zvana Norman i Lippie koji su inace dovedeni na insistiranje Palote koji nema blage veze o fudbalu i jedina dobra stvar koju je napravio od kako je prezueo klub je dovodjenje Moncia.Norman i Lippie su ti koji su zaduzeni za pripreme.Strotman 2x,Florenzi 2x,Rudiger,Nura,Pelegrini,Mario Rui itd itd...u tri godine 11 povreda ukrstenih ligamenata ejjjj...Pa u istoriji kluba nije bilo toliko tih povreda koliko od kako su ova dva kretena u klubu.Inace Shick nije dosao povredjen i debitovao je protiv Verone nekih 15-ak minuta je odigrao.Da smo imalo ozbiljan klub oterali bi smo ovu dvojicu momentalno ali...