Monći demantovao dva odlaska ovom izjavom?

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 11.11.2018.
16:43
Izvor: Sportske.net

Poznato je koliko je Monći dobar u svom poslu, da li će Roma uspeti da zadrži neke vrlo važne ljude?

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Svi su odeševljeni kako je radio u Sevilji, a sada je na isti način nastavio i u Romi, pa i ne čudi što brojni klubovi žele njega, ali i igrače koje je on doveo.

Pominjali smo već da su klubovi poput Mančester junajteda i Barselone spremni da plate i otkupnu klauzulu kako bi on postao njihov sportski direktor.

Pisalo se već da bi Šik mogao da napusti Romu, a da bi kao potencijalna zamena mogao da stigne Remzi.

"Šik? Mi imamo puno poverenje u njega. Ono što ste čuli za njegov odlazak nije tačno. Igra odlično i tako će i nastaviti kako bi nam pomogao da pobeđujemo."

Napadač Patrik Šik je stigau u Rim prošlog leta, u pitanju je bila pozajmica od 5 miliona evra. Ovog leta Roma je otkupila njegov ugovor za dodatnih 9 miliona evra, a tu su uključeni i razni bonusi. Ukoliko se ispune svi ti bonusi, Sampdorija bi mogla za ovog mladog napadača da zaradi i 42 miliona evra!

"Ništa ne utiče na moj biznis i ja sam srećan u Rimu. Želim da ostanem ovde još mnogo godina. Dokle god je tu poverenje, ja ću ostati", rekao je Monći i tako verovatno odbacio sve one priče o eventualnom odlasku u neko skorije vreme.

Za kraj on je rekao da je povreda Pastorea nešto što je mnogo uticalo na tim jer je on igra fantastično, ali da to nije nešto što se može predvideti. Takođe, on nije iznenađen što je Atalanta danas pobedila Inter.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke