Monako - Zamenik predsednika platio ceh

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 14.02.2019.
19:21
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Monako se oglasio i zvaničnim saopštenjem.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Vadim Vasiljev više nije zamenik predsednika fudbalskog kluba Monako.

Visoki funkcioner je platio ceh zbog turbulentne sezone "Kneževa", koji će se do kraja sezone grčevito boriti za opstanak u Ligi 1.

Sećamo se da je sezonu na klupi Monaka počeo Leonardo Žardim, čovek koji je ovom klubu doneo i titulu prethodnih godina, kao i polufinale Lige šampiona, ali je Portugalac sa etiketom aktuelnog viceprvaka uspeo da padne u zonu ispadanja sredinom sezone.

Monako je delovao jako loše, pa je uprava odlučila da uruči otkaz dugogodišnjem treneru, na njegovo mesto postavili su Tijerija Anrija.

Bivši igrač ovog kluba i legenda francuskog fudbala nije uspeo da se snađe u svom prvom trenerskom angažmanu, pa je sredinom januara i on ostao bez posla, a na klupu Monaka vratio se Žardim.

Uspeo je u svojoj drugoj epizodi da trgne malo ekipu, upisana je i prva pobeda kod kuće u sezoni, pa je sada Monako na 18. mestu na tabeli sa 19 bodova, imaju jedan manje od Dižona, koji je odmah ispred, ali ima i utakmicu manje od "Kneževa".

Vasiljev je na kraju bio taj koji je platio ceh, odluku je doneo predsednik kluba Dimitri Ribovljev, koji je i većinski vlasnik fudbalskog kluba Monako.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke