Monako brutalan, odlični domaćini

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.11.2017.
21:51
Izvor: Sportske.net

Ekipa Monaka danas je pokazala klasu, slavili su veoma ubedljivo protiv Gengana. Slavlje Nanta i Troe.

Povezane vesti

Brutalnost Monaka u okviru 12. kola francuske Lige 1.

Oni su danas kao domaćini slavili protiv Gengana, sve je bilo rešeno već nakon prvih 45 minuta utakmice kada je Monako vodio sa 4:0.

Kariljo, Traore, Keita i Fabinjo iz penala su bili strelci, a do kraja utakmice u drugom poluvremenu smo videli još dva gola u mreži gostiju.

Traore postiže drugi gol u 76. minutu, da bi samo dva minuta kasnije Kariljo stavio tačku na ovaj meč svojim drugim golom za konačnih 6:0.

Monpelje nije slavio na svom terenu protiv Amijena, bilo je 1:1. Ništa se nije dešavalo sve do 82. minuta utakmice, onda je Sio doveo domaće u prednost, ali nisu fudbaleri Monpeljea uspeli da sačuvaju svoju mrežu do samog kraja.

Avelar je uspeo da pogodi u 88. minutu meča za konačnih 1:1.

Nant je nastavio sa dobrim rezultatima, oni su danas uspeli da slave sa 2:1 protiv Tuluza. Tomason je doveo domaće u prednost, Tuluz je izjednačio na 1:1 u 60. minutu preko Blina, da bi Sala u 67. minutu doneo pobedu ekipi Klaudija Ranijerija.

Troa je na svom terenu bez problema slavio protiv Strazbura sa 3:0.

Nakon prvih 45 minuta golova nije bilo, ali jeste jedan crveni karton, dobio ga je Da Košta, fudbaler Strazbura.

To je dalo krila domaćinu, Troa je preko Hjun-Juna i Kauija uspeo da za kratko vreme povede sa 2:0, a gostima je sudbinu zapečatio Nian u 3. minutu nadoknade.


Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Saturday, 04.11.2017
23:55

..da cujem Simketa i ostale štićenike lika i djela Jovetica koji u Interu nije igrao zbog nekih nefudbalskih stvari,zbog cega je poslednja opcija u Monaku?nJa sam pisao da ne moze kod 4-5 trenera da mu nesto fali a da je po nama top klasa! Ja Jovetica volim,i vise od svega bi volio da je uspio u Interu ali...njemu je Sony Play Station bitniji od pravog fudbala!

avatar
Stefan Išizaki
Saturday, 04.11.2017
23:35

Lilijan Tiram je svojevremeno nastupao za Monako a večeras je njegov sin Markus Tiram nastupio protiv Monaka.