Momak iz Prištine frustrirao Ronalda, Juve opet prvi!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 28.09.2019.
16:53
Izvor: Sportske.net

Sjajni golman albanske reprezentacije imao nekoliko čudesnih odbrana, ali je šampion bio prejak.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je u premijeri šestog kola dočekao SPAL, jasno, šampion apsolutni favorit, prilika da se još jednom vrate na prvo mesto, makar na par sati.

Sari je imao problem sa levim bekom, Sandro je morao u Brazil posle porodične tragedije, pa je Matuidi završio na levom beku.

Posle desetak minuta, prve dve prilike za Juve, Kedira i Kristijano Ronaldo su mogli da savladaju Berišu, no gosti iz Ferare su sačuvali mrežu. SPAL nije učinio ništa pred golom Bufona, ali su se do finiša prvog dela dobro branili.

Dibala je posle sjajne solo akcije imao odličnu priliku, Beriša odličan, a Albanac je napravio jednu od odbrana sezone kada je Ronaldo sjajno uposlio Remzija, svi su videli loptu u golu, ne i čuvar mreže gostiju.

U samom finišu prvog poluvremena, opsada gola, odbijena lopta, Kedira je spušta Pjaniću, sevnuo je strašan poluvolej, tu ni Albanac ne pomaže, u samoj nadoknadi Juventus dolazi do zaslužene prednosti.

U nastavku ista slika, neverovatni Beriša je držao SPAL u igri. Teško je i popisati šta je sve odbranio, zicer Kediri, šanse Dibale i Ronalda dva puta, Kristijano je bio frustriran odbranama Albanca iz Prištine.

Sari je ubacio Bernadeskija, Džana i Bentakura, osvežio vezni red, jasno Juve je razmišljao o duelu sa Leverkuzenom. Ronaldo je konačno postigao svoj treći gol u šampionatu, sjajna akcija Pjanića i Dibale, centaršut Argentinca, Ronaldo se poklonio.

U finišu meča, u ekipi SPAL-a pojavio se bivši igrač Partizana, Janković, dok je Nenad Tomović odigrao čitav meč za tim iz Ferare.

Juventus je preuzeo prvo mesto, imaju 16 bodova iz šest mečeva, ali Inter ima priliku da se na "Marasiju" od 18 časova vrati na prvu poziciju, ako savlada Samp.

Večeras je na programu još jedan meč, Atalanta gostuje Sasuolu.











Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Sunday, 29.09.2019
01:31

Solidna predstava ali tek u 2 pol , 1pol je opet bilo mučenje sa dosta pogrešaka u igri ,igra u obranu je popravljena ali još "šteka" prema naprijed , protiv Intera možda i odlučujuća utakmica s obzirom kako je Inter krenuo i sezonu i kako je to conte sjajno posložio dobro bi bilo izbjeći poraz , jer -5 sa neuvjerljivom igrom bilo bi jako teško dostići i prestići iz razloga što Inter ove sezone izgleda stvarno dobro i uvjerljivo na terenu i teško prima pogotke a u napadu su učinkoviti

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 28.09.2019
20:55

Jos to nije sjajno ali nekakav napredak u igri je uocljiv Jos kad bi Khediru malo posjeo na klupu !!

avatar
Z
Saturday, 28.09.2019
18:52

Kakav naslov!!!!! Dostojan Informera😂

avatar
fadsasdfads
Saturday, 28.09.2019
18:09

Bas zato mu ga Roni zavuko kroz noge 😂

avatar
REVØLT
Saturday, 28.09.2019
16:56

Sari je ubacio Bernadeskija, Džana i Bentakura.

avatar
Japanac
Saturday, 28.09.2019
16:56

Sta je sve odbranio Berisha,magija,konacno bolja igra i Juventusa i Dybala,konacno i Pjanic je pravi kao sto je bio nekad,polako se kockice sklapau,Forza juve