Mojesu odzvonilo, spremna i zamena?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 27.03.2018.
10:48
Izvor: Sportske.net

Kako prenose engleski mediji, škotski stručnjak bi uskoro mogao da ostane bez posla.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Dejvid Mojes je sredinom sezone preuzeo ekipu Vest Hema od Slavena Bilića, u početku je beležio dobre rezultate sa "Čekićarima", ali je usledio veliki pad i ekipa iz Londona je sada tik iznad zone ispadanja, sa dva boda više od Sautemptona, koji je prvi ispod crte.

Uprava ima sve manje strpljenja za bivšeg trenera Evertona i Mančester Junajteda, a prema pisanju engleskih medija, vrlo je moguće da Mojes neće dočekati kraj sezone na klupi Vest Hema.

Naime, on bi uskoro mogao da dobije "šut kartu", kako mu je navodno spremna i zamena.

Reč je o portugalskom stručnjaku Marku Silvi, koji je minule sezone radio u Halu, ali nije uspeo da sačuva "Tigrove" u eliti, pa je ove sezone dobio šansu u Votfordu, ali je serija slabih rezultata početkom godine uslovila da "Stršljenovi" uruče otkaz Portugalcu i na njegovo mesto postave Španca Havija Grasiju.

Silva je tako bez angažmana, nema sumnje da bi se prihvatio novog posla u Premijer ligi, a u danima pred nama saznaćemo da li će bivši trener Sportinga i Olimpijakosa dobiti i treću šansu u elitnom engleskom rangu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 27.03.2018
10:57

Bolje se ne moze sa ovom ekipom. Mojes uopste nije bio los, niti je sebi dovodio igrace niti ista drugo. Dosao je da gasi pozar i mislim da treba da ostane. Nije on los trener ali nekako uvek hvata klubove u nezgodnom trenutku.