Mojesova "britanizacija" bez efekta

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 20.03.2017.
14:26
Izvor: Sportske.net

Sanderlend je zakovan za dno tabele, nije uspeo da pobedi kod kuće ni ekipu koja je osvojila najmanje bodova u gostima ove sezone, nisu pomogli ni ekspremineti.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

'Crne mačke' su osvojile mršav bod protiv Barnlija na svom 'Stadionu svetlosti' i deluje da su potrošile svih devet života u prethodnim sezonama i da im ne gine ispadanje u Čempionšip.

Mojes je eksperimentisao protiv Barnlija, ostavio je Didijea Ndonga na klupi jer je imao ideju da vezni red bude britanski, pa su Irac Gibson i Englez Rodvel dobili prednost u odnosu na Gabonca.

"Imao sam ideju da izgledamo "britanskije". Vodio sam se intucijiom." rekao je Mojes.

Nije baš bilo delotvorno, utakmica je završena rezultatom 0:0, a Sanderlend je ostao poslednji na tabeli, sedam bodova daleko od sigurne zone.

Mojes je dodao da bi deset pobeda i sedam-osam remija trebalo da bude dovoljno za opstanak u eliti, što znači da bi 'Crne mačke' u poslednjih deset kola morale da osvoje gotovo isti broj bodova kao na prethodnih 28 utakmica.

Deluje kao nemoguća misija, no Sanderlend je nebrojano puta dokazao da može da se ičupa iz naizgled beizlaznih situacija.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke