Mojes se seli u Primeru!?

Autor: Miloš Marković
sreda 29.10.2014.
11:23
Izvor: Sportske.net

Nagovestio je Škot da jedva čeka da se vrati poslu, a prema izveštajima iz evropskih medija, mogao bi da se preseli u Španiju.

Beta/AP Photo/Clint Hughes
Beta/AP Photo/Clint Hughes

Povezane vesti

Nakon neuspele epizode, gotovo katastrofalnih nekoliko meseci na Old Trafordu, gde je trebalo da bude dugogodišnji naslednik Ser Aleksa Fergusona, Dejvid Mojes je napunio baterije.

Kako kaže, uživao je u slobodnom vremenu, ali sada je spreman i voljan da se vrati obavezama.

"Spreman sam da se vratim."

"Uživao sam u pauzi, ali sada želim da se vratim. Želim da odaberem pravi posao, da budem siguran da je upravo onaj koji ja želim.", istakao je Mojes, koji tvrdi da je izuzetno ambiciozan.

Da li će svoju ambiciju ostvariti u Engleskoj, ili u nekoj drugoj sredini, ostaje da se vidi, a u međuvremenu upravo stižu informacije o tome da je za Mojesa zainteresovan španski klub, Real Sosijedad.

Klub iz Primere je počeo da traži zamene za Arasatea, predsednik kluba je nezadovoljan trenutnom situacijom i upravo se Mojes u španskoj štampi izdvaja koa jedan od glavnih kandidata.

„Istina je da radimo na pronalaženju alternativa, već smo razgovarali o tome sa sadašnjim trenerom, koji je upoznat sa situacijom. Klub kakav je naš unapred mora da pripremi plan i organizuje se u slučaju da se situacija pogorša.“, rekao je prvi čovek kluba.

Inače, prema pisanjima u Španiji, promena na klupi bi mogla da se desi već koliko ove nedelje, ključna će biti utakmica sa Malagom na Anoeti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke