Mojes - Kristijano, Bejl, Fabregas, Kros i na kraju Felaini?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 24.12.2016.
10:04
Izvor: Sportske.net

Škot se i dalje vraća na ono što se desilo u Junajtedu. Ovo je njegova verzija...

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Dejvid Mojes nije trajao ni godinu dana u Mančester Junajtedu, njegovo imenovanje je iz vizure nekih navijača potpuni promašaj, drugi tvrde da nije imao dovoljnu podršku.

Tačno je, nasledio je izraubovan tim čiji je labuđi pev bila titula 2013. I dok su njegovi naslednici, Van Gal i Murinjo, kupili Di Mariju i Pogbu, on je završio poslednjeg dana prelaznog roka sa Maruanom Felainijem.

Izgleda da je Mojes imao pogrešne informacije, mada, mi bismo rekli i nedostižne mete.

Naime, on tvrdi da mu je rečeno da postoje velike šanse da se Kristijano Ronaldo vrati u klub.

To mu je rekao Ser Aleks, ali od toga nije bilo ništa.

Sa druge strane Mojes otkriva šta se desilo sa Bejlom.

"Mi smo ponudili više od Reala, 100 miliona funti, ali on je već odlučio, želeo je samo u Madrid. Zbog toga je Totenhem bio prinuđen da prihvati manju ponudu, koja je i kao takva bila svetski rekord
", otkriva Mojes.

Na njegovom spisku je bio i Fabregas.

"Nadali smo se do poslednjeg dana, ali je Barselona bila čvrsta u nameri da ga ne pusti. Već sledeće leto je otišao u Čelsi",
gorko konstatuje sadašnji menadžer Sanderlenda.

I onda, Toni Kros.

"To je bilo završeno za januar, ali su onda kola krenula nizbrdo"
, zaključio je nekadašnji menadžer Evertona, koji se posle Junajteda nije proslavio u Sosijedadu, a sada se sa Sanderlendom bori za opstanak i suočiće se baš sa "Đavolima" na "Boksing Dej" na "Old Trafordu"!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Saturday, 24.12.2016
13:27

Nije los ovaj Mojes lik, ali je jako nesrecan. Od kada je klupu Evertona zamjenio Unitedovom, izgubio je kompas. Nadam se da ce se izvuci sa Sanderlendom.

avatar
Red blood
Saturday, 24.12.2016
16:24

Ja se nadam da nece,ne zbog njega,vec zbog Sandrlenda koji je tim koji se godinama vec koprca i uvek ne neki neverovatan nacin opstaje u ligi.

avatar
Realan tip
Sunday, 25.12.2016
16:10

Ne vidim nista sporno u tome. Oni naprave neki plan i ekipu i misle borice se za sredinu tabele, obavezno se zeznu i to ne izgleda kako su zamislili i na kraju se bore za opstanak koji i izbore. Vjeruj mi, niko ne pravi tim da bi se borio za opstanak, vec se tako namjesti. Po tvojoj logici Hal bi trebao ispasti odmah jer im je uprava cirkus pravili prije pocetka sezone.

avatar
Saturday, 24.12.2016
13:23

pa uporedite tim iz sezone 2007 08 kad su igrali van der saar,vidic,ferdinand,evra,brown,scoles,gigs,carick,CR7,rooney,tevez,nani i ovaj , kvalitet igraca daleko veci u korist fergijevog i za razliku od sad igrali su pravi , direktni muski fudbal

avatar
NIKE
Saturday, 24.12.2016
13:15

On je izgleda sve dogovorio sa CRom, Bejlom, Fabregasom, Krosom, Xavijem, Iniestom i Messijem, a oni mu doveli samo Felainija, da nije smiješno...

avatar
Андер Ерера
Saturday, 24.12.2016
19:50

I dalje je uvjeren da bi uspio. Žali se da je Junajted 'prodao' tradiciju i počeo trošiti, a onda sam prizna da je ponudio za Bejla i više od Reala. Nije mi djelovao kao takav tip ali očigledno ima veliki ego, jer se njegova priča ne podudara sa realnošću nimalo.

avatar
Андер Ерера
Saturday, 24.12.2016
12:23

Posle odlaska Ser Aleksa u penziju Velika Britanija više nema vrhunskih menadžera. Nijedan od ovih trenutnih nije dovoljno dobar da trenira neki veliki klub, pa ni Mojes. Dobar je trener ali prevelik zalogaj je Junajted bio za njega, posebno posle odlaska Fergusona kad se znalo kakav će pritisak biti na nasljedniku.

avatar
SAB
Saturday, 24.12.2016
15:27

Kakav preveliki zalogaj, pa svaki menadzer ako je dobar u manjem klubu mora da predje u veliki klub da bi pokazao klasu, nece sigurno da ostane u manji klub. Moze svasta

avatar
Андер Ерера
Saturday, 24.12.2016
19:47

Suludo razmišljanje, po tvom bi Toni Pjulis mogao da bude trener vrhunskog kluba. To ne funkcioniše tako, koliko god on besprijekorno vodio manje klubove.nVeliki klubovi su skroz novi nivo u svakom mogućem smislu.

avatar
Nikolas Batum
Saturday, 24.12.2016
12:02

To ti je kad coveka okarakterisu kao najveci promasaj, a onda dodju strucnjaci Van Gal i Murinjo, potrose pet puta vise, rezultati isti ako ne i gori i oni su i dalje strucnjaci a Mojes najgori u istoriji. 90% tih trenera ''strucnjaka'' kad bi postovali finansijski fer plej ne bi ostvarili ni trecinu uspeha.