Modrić potvrdio, evo do kada ostaje u Madridu!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 22.07.2020.
15:31
Izvor: Sportske.net

Hrvatski vezista se u poslednjih par prelaznik rokova dovodio u vezu sa brojnim klubovima.

EPA-EFE/Miguel Angel Polo
EPA-EFE/Miguel Angel Polo

Povezane vesti

Pisalo se o Milanu, Interu, ali i klubovima van Evrope, ali Luka Modrić je ipak ostao u madridskom Realu i ovog leta se okitio drugom titulom prvaka Španije u karijeri.

Imaće priliku da napadne i novi trofej u Ligi šampiona, Real gostuje na "Etihadu" u revanš meču osmine finala, Siti je slavio u Madridu sa 2:1, ali jasno je da nisu sve nade izgubljene.

Imao je Modrić veliki doprinos i u poslednjem uspehu Madriđana, a sada je za "Sportske novosti" otkrio i do kada planira da ostane deo "kraljevskog" kluba.

"Real je moja kuća, ali Real odlučuje što je najbolje za klub. Znam da se ovde vezni ili napadači retko zadrže do 35 godina. Ja sam uspeo i to mi nije poklonjeno, nego sam zaslužio radom i ponašanjem. Ukoliko Real proceni da više nisam taj, spreman sam i na tu neželjenu opciju. Ništa to ne bi promenilo moju emociju prema klubu. Iako, nadam se da ću srušiti i taj stereotip da se u Realu ne može dočekati kraj karijere u određenim godinama nakon 34. - 35. Jako sam se namučio da dođem do Reala, prošao sam svašta i neću se olako odreći tog statusa. Boriću se na terenu da zaslužim ostanak", izjavio je Modrić.

On ima još godnu dana ugovora sa "kraljevskim" klubom i po svemu sudeći planira da ih odradi.

"Jedino je sigurno da ću u Realu igrati do leta 2021. godine", poentirao je iskusni vezista.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke