Modrić: "Neverovatno šta smo sebi dozvolili"

Autor: Boban Filipović
subota 07.10.2017.
17:29
Izvor: Sportske.net

Odlazak Hrvatske na Mondijal u Rusiju je pod velikim zankom pitanja, a Luka Modrić priznaje da nema racionalno obajšnjeme za ovakvo stanje stvari.

Beta/AP Photo/Darko Bandic,File
Beta/AP Photo/Darko Bandic,File

Povezane vesti

Hrvatska sinoć u Rijeci nije uspela da savlada Finsku, 'Vatrei' su primili gol u poslednjem minutu, pa su izgubili lidersku poziciju na tabeli i u poslednjem kolu imaju imperativ pobede u Ukrajini, jer niko ne veruje da će Isalnd propustiti zicer protiv Kosova na svom bunjištu.

Hrvati i Ukrajinci uoči međusobnog duela imaju isti broj bodova, u slučaju remija Hrvatska bi bila druga na tabeli zbog bolje gol razlike, ali bi i nerešen rezultat mogao da bude nedovoljan za baraž jer postoji mogućnost da bude najlošije rangirana drugoplasirana reprezentacija.

Luka Modrić je svetsan koliko je teška situacija, a ističe da su kola krenula nizbrdo još od poraza na Islandu, kada su Hrvati primili gol u poslednjim trenucima meča.

"Tako je kako je. Situacija je katastrofalna, ali još imamo šansu. Ja ne umem da objasnim to što se mi mučimo sa Finskom i Kosovom. Neverovatno je šta smo sebi dozvolili."
konstatovao je utučeni as Real Madrida.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
vladdimirr
Sunday, 08.10.2017
01:42

Matić i on bi činili najbolji reprezentativni tandem sredine terena u Evropi.Doktor fudbala!