Modrić napao Ronalda, Kjelini tvrdi da je u pitanju "bela" zavera!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 03.12.2019.
09:31
Izvor: Sportske.net

Mnogo buke, kako se i očekivalo zbog Ronaldovog nedolaska u Pariz. Oglasio se bivši saigrač, ali i sadašnji kapiten.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Leo Mesi je dobio "Zlatnu loptu", jasno, Italijani u čijoj ligi igra Ronaldo su ovaj potez "L'Ekipa" ismejali, a Kristijano je bio na dodeli najboljeg fudbalera Serije A.

Ipak, mnogo se buke diglo oko toga što se nije pojavio u Parizu.

Naime, Luka Modrić je rekao da je on tu da preda Zlatnu loptu Mesiju i da je fudbal znači poštovanje i kada se ne pobeđuje.

"Ronaldo? Mesi je dobitnik, moje je bilo da mu čestitam i da mu predam nagradu. Moramo da se ugledamo na druge sportove, da pokažemo poštovanje prema kolegama. Kristijano je to morao da uradi", kaže Hrvat.

Ali, iz Italije se oglasio Đorđo Kjelini i stao uz svog klupskog druga.

"Real nije dozvolio prošle godine da Ronaldo uzme Zlatnu loptu, nije je zaslužio Modrić, to je politika. Ni ove godine je nije zaslužio Mesi, ni Kristijano, trebalo je dodeliti je nekom od igrača Liverpula",
kaže kapiten Juventusa.

Uz čestitke saigraču i mnogi kažu i nasledniku, Matijsu De Lihtu za titulu najboljeg mladog igrača na svetu, usledila je kritika.

"Često igra rukom? To nije slučajno, to je nešto na čemu mora da se radi kako bi ispravio"
, objašnjava Kjelini.

Ako ništa, De Liht će imati najbolje učitelje, a od kada Barzalji sa njim individualno radi primećuje se napredak.

Da se vratimo Ronaldu, Juve je jasno poručio da će ga istrpeti, podržavaju Portugalca koji nije u formi, a nema šanse ni da na leto napusti klub.

"Da li će Ronaldo ostati u Juventusu? Bez sumnje, ovde je i naredne godine to je već odlučeno"
, izjavio je direktor Paratići.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kristijano Penaldo
Wednesday, 04.12.2019
01:01

"Real nije dozvolio... " eto kako je kikica osvojio 4 zl. Marketing

avatar
04
Tuesday, 03.12.2019
19:43

Ne radi se tu o poštovanju kolega već o poštovanju sporta i posla kojim se bavi, ali izlizani svakako nema veze sa sportom i od prepotentnog i nabeđenog portugalskog manekena sa 6 završenih razreda osnovne škole koji je zalutao u sport i fudbal nije ni realno očekivati više od ovoga.

avatar
esadesad samoesad
Tuesday, 03.12.2019
17:22

Ronaldo najbolji igrac serije A, hahahaha. Ko se malo razumije u fudbal, Ronaldo nije ni mejdju tri najbolja igraca Juventusa.

avatar
Badr Hari
Tuesday, 03.12.2019
16:29

Ahahahaha, 'Real nije dozvolio prošle godine da Ronaldo uzme Zlatnu loptu', haha... a u stvarnosti Real nije dozvolio prošle godine da Messi uzme zlatnu loptu, kakav izlizani kada nije bio ni u top 20, kao ni ove ili bilo koje druge godine. Da se ZL dodeljuje najboljem igraču po kriterijumu da je zaista najbolji (a ne da su klub i reprezentacija za koje igra osvojili ovo ili ono) izlizani bi imao tačno 0 ZL, a Messi 10-ak.

avatar
Offside
Tuesday, 03.12.2019
13:46

VanDajk ili Salah su MORALI da budu dvojica izmedju kojih se bira!Posle njih Alison,Mesi/Ronaldo.A ovaj modric da ima i malo stida se ne bi ni pojavio na ovoj dodeli "nagrade" jer svi znaju da je ovo sto je Kjelini reka istina!Dobio je zlatnu loptu iskljucivo zbog Pereza i njegovog "umeca" a ne zato sto je ista zasluzio!Bruka i sramota je sto se posle Mesija i Ronalda ta nagrada nasla u rukama coveka koji je apsolutno nije zasluzio,isto kao sto je ove godine nije zasluzio Mesi jer je bilo boljih igraca,ali karma je stigla Modrica godinu dana posle nema ga ni na mapi Evrope i ozbiljnog fudbala,zahvalnica od Pereza i Zizua.Sto se tice mladih,smatram da je DeLiht zasluzio nagradu jer sve ono sto je Ajaks uradio je velika stvar a on je bio kapiten i nosilac tog strasnog tima!

avatar
scofield
Tuesday, 03.12.2019
13:26

Kjelini objasnio.

avatar
Don Andres
Tuesday, 03.12.2019
13:12

a kako to real nije dozvolio da ronaldo dobije zl? nije valjda da real odlucuje ko ce uzeti zl.. to onda najbolje objasnjava kako je ronaldo sve ove godine osvajao navedeno priznanje

avatar
Gerrard8
Tuesday, 03.12.2019
12:00
avatar
Logika i argumenti
Tuesday, 03.12.2019
11:18

Modric je veci covek od Ronalda i Mesija,kada sam ga video sinoc kako ima postovanje prema organizatorima i dodeljuje zlatnu loptu iako se na njegovom krunisanju Mesi nije pojavio shvatio sam da taj decko zasluzuje postovanje...Mesi ako ne uzme sledece godine,obavezno da ukaze postovanje dobitniku i da se pojavi....

avatar
Steffmajster
Tuesday, 03.12.2019
11:10

hahahahaaa od sestre preko druge sestre, do agenta, cak i Kielini koji ima godine a lupeta ovako, svi "kukaju" za zalizanog aaaaaahaha

avatar
Bádr Hari
Tuesday, 03.12.2019
10:54

ma da izlizani zasluzio zato sto je prosle godine uzeo smesnu LS a moj idol Messi nije zato sto je izdominirao u nikad tezoj La Ligi i zbog briljantnog nastupa na Kopa Americi. :D

avatar
Nemanjici
Tuesday, 03.12.2019
10:50

Jos jednom je covek pokazao kolika je gnjida...tj gnjidica

avatar
Marchisio8
Tuesday, 03.12.2019
10:50

Браво Ђорђо,све си у праву. Роналдо ове године није ни у топ 5,не знам зашто су га ставили на овако високо мјесто. Прошле године је ипак заслужио награду,али ту је лоби Реала пресудио. А за ову годину,дефинитивно Ван Дајк. Човјека нико није предриблао читаве сезоне,Ливерпул освојио ЛШ,био други у Премиер лиги и освојио рекордан број бодова. Са Холандијом играо финале Купа Конфедерација,шта још треба? Да избаци Месија и Барсу у директом дуелу? Па и то је урадио. Месију и Роналду би требало маћи по 2-3 ЗЛ,али нема правде.