Modrić: "Možda smo mogli da postignemo više golova"

Autor: Beta Beta
utorak 28.10.2014.
01:06
Izvor: Beta

Fudbaler Real Madrida i reprezentacije Hrvatske se plašio eventualnog poraza od Barselone, ali ističe da je jako zadovoljan učinjenim na terenu.

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Fudbaler Reala iz Madrida, Luka Modrić rekao je danas da su se u tom klubu plašili poraza od Barselone u "El klasiku", jer bi posle devet kola u prvenstvu zaostajali sedam bodova za velikim rivalom.

Real je u subotu uveče na svom terenu pobedio Barselonu sa 3:1, u 228. "El klasiku" i na bod smanjio zaostatak na tabeli.

"Na početku utakmice smo osećali pritisak zbog važnosti utakmice. Plašili smo se poraza, jer bi nam Barselona 'pobegla' na sedam bodova. Oni su pokazali da će nas kazniti ako im ostavimo i malo prostora. Barselona je jaka, ali su izgledali nemoćno, pošto smo mi igrali sjajno", rekao je Modrić za Sportske Novosti.

Barselona je povela u četvrtom minutu golom Nejmara, a nakon toga Lionel Mesi je propustio da duplira vodjstvo, posle čega je Real preokrenuo golovima Kristijana Ronalda iz penala u 35. minutu, Pepea u 50. minutu i Karima Benzeme u 61. minutu.

"Ključ je bila odbrana Ikera Kasiljasa, kojom je sprečio Mesija da postigne gol. Bilo bi teško vratiti se da je Barselona povela sa 2:0. Pokazali smo da je ekipa stabilna i psihički jaka", dodao je hrvatski reprezentativac.

On je ocenio da je Real u subotu prikazao najbolju igru, od kako je on 2012. godine iz Totenhema došao na Santjago Bernabeu.

"To je Realova najbolja igra od kako sam došao. Pokazali smo šta možemo protiv najvećeg protivnika. Pokazali smo da niko ne može da nas pobedi ako na pravi način iskoristimo naš kvalitet", rekao je on.

Modrić je dodao da njegova ekipa ne sme da se zanese pobedom, pošto je Barselona i dalje prva na tabeli.

"Možda smo mogli da postignemo i više golova. Ali pobedili smo ih sa 3:1, a oni pre te utakmice nisu primili gol u prvenstvu. Ovo je velika stvar za nas, ali ne smemo da se zanesemo pošto imaju bod više od nas", rekao je Modrić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke