Modrić: "Još je i dobro prošlo"

Autor: Beta Beta
sreda 12.09.2018.
11:41
Izvor: Beta

Hrvatski fudbaler Luka Modrić rekao je da nije očekivao debakl od Španije, ali da je njegova reprezentacija i dobro prošla sa šest primljenih golova.

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Hrvatska je u utorak uveče deklasirana u Elčeu od Španije sa 6:0 na početku Lige nacija, u svojoj prvoj utakmici od poraza u finalu Svetskog prvenstva u Rusiji.

"Nismo ovo očekivali, bio je to jako težak poraz. Dobro smo počeli, ali smo se raspali kada smo primili prvi, a posebno drugi gol. Žalosno je reći, ali na kraju je i još dobro prošlo. Nedopustivo je da ovako rasprodajemo ugled koji smo tako teško stekli", rekao je Modrić posle utakmice.

Poraz od Španije bio je najubedljiviji u istoriji hrvatske reprezentacije.

"Moramo da shvatimo da ne možemo da igramo ako ne budemo davali 100 odsto mogućnosti. Biće dobro ako iz ovoga izvučemo pouku, a verujem da hoćemo. Najlakše je sada kritikovati i govoriti šta ne valja. Nema smisla kukati jer ne može da se promeni ono što se dogodilo. Siguran sam da će sve biti dobro i da se ovo više nikada neće ponoviti", kazao je Modrić.

Priliku za iskupljenje reprezentacija Hrvatske imaće 12. oktobra kada će u Rijeci ugostiti selekciju Engleske.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Wednesday, 12.09.2018
16:22

Ako ih sada i Englezi dobiju sa 3-4:0 ova reprezentacija ce se raspasti.Rakitić i Modrić ce se jako brzo povuci a Mandzukic i Šubašić su najpametniji sto su to uradili odmah.

avatar
Stefoon
Wednesday, 12.09.2018
15:26

Uskoro drugi set.

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 12.09.2018
12:26

Svaka vama cast Hrvati, usli ste u finalu svetskog prvenstva kao drzava od 4 miliona stanovnika. Vidim mnogi se slade ovom njihovom porazu, mnogi su ovo jedva docekali, ali ne vidim razlog tome. Samo pokazujemo kakav smo narod. Postovanje pre svega momci.

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 12.09.2018
12:24

Spanija je nesumnjivo bolja reprezentacija, pa oni su Italiju kojima je odbrana u DNK unistili sa 3 ili 4-0 u pripremama. Mislim da su Hrvati nakon sto su dali svoj maksimum i iz peta izvukli onaj uspeh sada zapravo shvatili da nije samo znanje presudno, dosta toga je bilo i do zreba i svakako srece. Oni su uradili sta je do njih i kapa dole ali nesto se moralo i poklopiti da bi dosli do fantasticnog drugog mesta i vreme je da se pogledaju u oci i priznaju i to.