Modrić besan: ''Sramota!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 01.09.2014.
21:34
Izvor: Beta

U razgovoru sa novinarima u Hrvatskoj, vezista Real Madrida ne krije ljutnju i bes posle poraza kraljevskog kluba od Sosijedada.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić rekao je danas da njega i njegova saigrače treba da bude sramota zbog poraza od Real Sosijedada.

"Igrali smo bez ikakve borbenosti, želje, a tako se ne može pobediti, pogotovo ne u gostima, i sigurno da iz ovog poraza moramo izvući pouke jer je jako težak, i sigurno da nas mora biti malo sramota. Vodiš 2:0, ekipa poput Reala. Izgubiš 4:2, ne možeš to sebi dopustiti", rekao je Modrić za hrvatski RTL.

Real je juče izgubio od Sosijedada sa 4:2 u drugom kolu španske Primere.

Modrić stigao je u Zagreb na okupljanje reprezentacije Hrvatske. Selekcija Hrvatske okupila se danas prvi put nakon što na Svetskom prvenstvu u Brazilu nije uspela da prodje grupu.

"Nismo imali previše vremena da analiziramo šta je bilo dobro, šta je bilo loše. Ovo je prvi put da se okupljamo nakon Brazila i sigurno da ćemo analizirati i da ćemo videti šta je trebalo uraditi za željeni uspeh", kazao je Modrić.

Hrvatska će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj biti sa Italijom, Norveškom, Bugarskom, Maltom i Azerbajdžanom.

"Sigurno da neće biti lagano, moraćemo biti pravi i sto odsto unutra jer imamo tešku grupu, koliko god neko mislio da nije. Tu je Italija, nova Bugarska, Norveška, svi oni mogu uzeti nove bodove. I nova Hrvatska. Ja verujem da ćemo se plasirati, ali treba to da opravdamo i na terenu", rekao je Modrić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke