Moderni fudbal, potpisao je za Barsu, sada su i De Jong i klub u ogromnom problemu! Katalonci sa gađenjem odbili ponudu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.02.2019.
10:07
Izvor: Sportske.net

Jasno je, za novac koji ulažu, oni imaju pravo da štite svoje interese, ali evo kako su nastali problemi!

Epa/Olaf Kraak
Epa/Olaf Kraak

Povezane vesti

Franki De Jong je novi igrač Barselone, transfer je završen ove zime, za 75 miliona evra preseliće se na leto u Kataloniju.

Imao je ponude i Sitija i PSŽ, u Englesku nije želeo, Parižani su mu nudili veći novac, ali on nije imao dilemu. Barsa bi uz inicijelni novac mogla da plati još 11 miliona evra u bonusima, ovo je sigurno najvažnije ulaganje Katalonaca u budućnost.

Ali, De Jong je sebi stvorio problem.

Naime, "Najk" je tražio da igra sa natpisom "Frenki" na leđima, što je Holanđanin odbacio, on želi prezime.

Biće predstavljen 1. jula u Barseloni, ljudi iz kompanije veruju da će ga ubediti.

De Jong hoće broj 21, videće da li je slobodan, ali ne odustaje od prezimena na leđima.

"Oni i dalje insistiraju, bolje će se navodno prodavati, ali mene to ne zanima", dodaje mladi Holanđanin.

Barselona je takođe odbila "Najk" koji je predlagao da jedna od rezervnih garnitura bude bela za sledeću sezonu, što je u klubu dočekano na nož, poručili su da nikada neće obući bele dresove, jasno je i zbog čega.

Neke stvari ipak nemaju cenu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mitrandir
Friday, 08.02.2019
19:58

Bas je ogroman problem, nema sta ... Pa kad bi raskinuli ugovor sa Nikeom, Nike bi ostao ostecen za ko zna koliko novca..

avatar
Friday, 08.02.2019
19:00

oni pa oni će promenit ime stadiona kao i real prodaju se svima za pare tako da znamo kakvi su to klubovi ,a svi znaju ko se prodaje za pare

avatar
Mirjevac
Saturday, 09.02.2019
00:42

To sa menjanjem imena je na sezonskom nivou, tako da sponzor ko hoce da plati u toj sezoni ili neku duze mocice da sam dodeli ime stadionu! A to nije za stalno, Kamp Nou nije prodat niti je klub prodat, vec barca pripada svojim navijacima u vecinskom vlasnistvu i gradu rpipada! Dok Real je neki manjinski deo prodao od kluba!

avatar
04
Friday, 08.02.2019
17:39

Nema Barsa ništa protiv belih dresova, naprotiv, nego ih uhvatila frka kada su videli kako ti beli dresovi prolaze na gostovanjima ekipama u bordo-plavim garniturama, pa su zato odbili. :D

avatar
Mirjevac
Saturday, 09.02.2019
00:39

Barca bas ima protiv belih dresova, oni su se izjasnili da nece da nose bele dresove posto jedan od njenih naj jacih rivala mosi takav stalni dres, zato oni neca da nose beli dress! I rekli su da je Barcina boja drugacija po kojoj se razlikuju!

avatar
Blackmamba24
Friday, 08.02.2019
17:07

Frenki, pa nije neko kuce, mada kako se tretiraju danasnji igraci, kao neka roba, ko zivotinje

avatar
zlogi
Friday, 08.02.2019
16:10

Ne znam je li glupost ili bezobrazluk Najkija nudjenje bele garniture Barsi. Mislim da tezi ovom drugom, mada nikad se ne zna.
ps: ovo je kao da su Boki ponudili belu garnituru ili Atletiko Madridu istu, ili Interu crno belu, Sevilji zelenu, Totenhemu i Celsiju crveno belu koja nalici Arsenalovim dresovima ili Romi neku plavu garnituru....koliko god imao razumevanja prema njima (nemaju nikakva rivalstva u svojim sportovima pa samim tim mozda ne znaju sta moze, a sta ne) ne mogu a da se ne zapitam koliko moras biti blesav pa ovako nesto pomisliti, a kamoli predloziti? o.0

avatar
Mangus
Friday, 08.02.2019
11:32

Kako su u problemu? To je predlog. Ukoliko decko nije potpisao ugovor koji ga primorava da nosi ime na ledjima tu nema problema