"Mlekari" razočarani - "Žervinju predstoji dosta izvinjavanja"

Autor: Stefan Matić
subota 01.02.2020.
23:43
Izvor: Sportske.net

Afrikanac uništio poverenje Parme.

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

Parma je danas uspela da se izvuče na Sardiniji golom Kornelijusa u poslednjim sekundama meča. Danac je doneo 2:2 u 94. minutu i bod za goste.

Na pomenutom meču protiv Kaljarija nije nastupao Žervinjo. Afrikanac je u prošlim sezonama bio udarna igla "mlekara", ali njegove metode u pokušaju transfera u Katar nisu urodile plodom.

Ofanzivac poreklom sa Obale Slonovače je propustio tri dana treninga zaredom kako bi izborio transfer van Serije A. Sam transfer propao pred sam kraj zbog dokumentacija koja nije poslata/primljena na vreme te je Afrikanac ostao sa "mlekarima".

"Napeti dani su za Parmom, Žervinjo nije bio na tri treninga kako bi izborio svoj transfer u Al-Sad. Videćemo šta će se desiti, ali mora se reći da je Žervinjo imao najbolje sezone kada je tim radio za njega. Predstoji mu dosta izvinjavanja, ali ne želim više da pričam o njemu", izjavo je D'Aversa trener Parme.

Žervinjo je ove sezone postigao šest golova i tri asistencije na 18 utakmica. Afrikanac je od 2018. godine u klubu, videćemo da li će "mlekari" računati na njega u nastavku sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke