Mlade nade Reala, Barse i Milana u reprezentaciji Brazila

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 28.02.2019.
18:04
Izvor: Sportske.net

Selektor Tite objavio je spisak za mečeve u okviru Ševrolet globalne turneje.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Reprezentacija Brazila susreće se sa selekcijama Paname i Češke u okviru priprema za nastavak kvalifikacija za Mundijal u Kataru 2022. godine.

Sa selekcijom Paname igraju na stadionu "Dragao" u Portu 23. marta, tri dana kasnije putuju u Prag, gde će ih ugostiti nacionalni tim Češke.

Selektor Tite ne može da računa na povređenog Nejmara, a odlučio je sa spiska da izostavi i Gabrijela Brazaa, Dedea, Pabla, Marsela, Paulinja, Volasa, Vilijana i Daglasa Koštu.

Pozive su dobili talentovani fudbaleri madridskog Reala i Barselone Vinisijus Žunior i Artur Melo, dok će priliku da se u reprezentativnom dresu dokaže dobiti i nova zvezda Milana Lukaš Paketa.

U reprezentaciju se nakon sjajne sezone u dresu Vest Hema vratio Felipe Anderson, zatim golman Palmeirasa Veverton, tu je i talentovani defanzivac Porta Eder Militao, kao i ofanzivac Gremija Everton, za kojeg su zainteresovani brojni evropski klubovi.

U reprezentaciju se posle godinu dana pauze zbog povrede vratio i desni bek PSŽ Dani Alveš.

Čitav spisak pogledajte u nastavku.

Golmani: Alison (Liverpul), Ederson (Mančester siti), Veverton (Palmeiras)

Štoperi: Eder Militao (Porto), Markinjos (PSŽ), Miranda (Inter), Tijago Silva (PSŽ)

Bekovi: Dani Alveš (PSŽ), Danilo (Mančester siti), Filipe Luis (Atletiko Madrid), Aleks Sandro (Juventus)

Sredina: Alan (Napoli), Artur (Barselona), Kazemiro (Real Madrid), Fabinjo (Liverpul), Felipe Anderson (Vest Hem), Lukaš Paketa (Milan), Kutinjo (Barselona)

Napad: Everton (Gremio), Roberto Firmino (Liverpul), Gabrijel Žesus (Mančester siti), Ričarlison (Everton), Vinisijus Žunior (Real Madrid)

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke