Mlada zvezda Barse razbesnela "senatore", leti iz kluba?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 26.10.2018.
20:24
Izvor: Sportske.net

Ovo je druga sezona, više nema praštanja...

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVES
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVES

Povezane vesti

Pričalo se i prošle godine, Barselona ga je upozoravala, imao je teškoća da se snađe, ali i u odnosima sa saigračima.

Osman Dembele ima problem sa ponašanjem, sada je u sukobu sa Valverdeom, prvo je pukolo protiv Sevilje kada mu je trebalo dugo da se zagreje.

A onda je zakasnio na meč sa Interom što je razbesnelo trenera, ali i starije saigrače.

Njega je navodno napao Pike zbog ponašanja, ali i drugi igrači su besni, Valverde mu je prema tvrdnjama katalonskih novina "obećao" poseban tretman ako se ne dozove pameti.

On, u to nema sumnje, ima ogroman kvalitet, ali je navodno i prepotentan, svojeglav, uz to često greši u poslednje vreme jer nije koncentrisan. Od njega se prošle godine očekivalo da se adaptira, ali je zaradio povredu, nije igrao dobro, a nije bilo ni mesta, da pokaže kvalitet.

Ove je počeo odlično, ali sada pravi probleme, prošle sezone mu je jedno vreme bio zabranjen izlazak uveče jer je vodio nesportski život dok je bio povređen, a pričalo se da ga je Barsa nudila kao deo transfera za Salaha, pa čak i da će otići na pozajmicu.

Ako ovako nastavi, bez obzira što je plaćen sa bonusima 140 miliona, Katalonci bi mogli da ga se oslobode, iako ima tek 21 godinu i neverovatan talenat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
V84
Saturday, 27.10.2018
17:13

On i pare za nejmara.

avatar
P. S.
Saturday, 27.10.2018
02:06

A inače je psihološki profil Dembelea bio 'velika tajna' za skauting tim Barse pre kupovine? Da se ne lažemo Dembele je u tom trenutku (nakon odlaska Neymara) bio najidealniji izbor za Bartomeua: dovoljno dobar da bi se navijačima zamazale oči kako je on kao 'najbolje rešenje za zamenu Neymara' od svih u tom trenutku dostupnih fudbalera, a sa druge strane mogao je da se dogovori sa čelnicima Dortmunda da ga kupi po bar dvostruko većoj ceni nego što bi ga iko drugi platio u tom trenutku, a što je idealno za pranje novca. To što ni do danas nisu uspeli da ga socijalizuju najmanji je problem, mogu da ga prodaju za 100m€ ili za 50m€ ako niko ne da više ili za 30m€ ako treba ili da ga šutnu na pozajmicu ili... šta god, bitno je da je on odradio ono zbog čega je primarno kupljen: mazanje očiju i naravno pranje para.

avatar
BlueBoy84
Friday, 26.10.2018
23:47

Senatore? Pre ce biti razmazene predatore koji jedu sve sto se.njima svidja. E pa kod ovog ste se nalo za..bali

avatar
Stevan Mikša
Friday, 26.10.2018
22:18

Sta su ocekivali od igraca koji se onako ponasao prema Dortmundu?

avatar
Mangus
Friday, 26.10.2018
21:24

Prodaja dembelea za ovu lovu je najbolji posao koji je borusija napravila u istoriji.
Sto se dembelea tice, mlad je, recite mi ko je od nas bio mudar sa 21? Jos je u lepom gradu, bogat, profi fudbaler... Ko se ne bi provodio? Retki bi propustili priliku. Kostace ga to. Bez greske, ali decko koristi priliku