Mitrović presrećan, otkrio zašto baš Fulam

Autor: Beta Beta
četvrtak 01.02.2018.
21:23
Izvor: Beta

Novi fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović rekao je danas da je u londonski klub došao pre svega zbog trenera Slaviše Jokanovića.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

"U Fulam sam došao pre svega zbog trenera, a potom zbog stila igre. Jokanovič bio veliki igrač, a sada je jako dobar trener, razgovarao sam juče s njim, a i tokom januara nekoliko puta... Izneo mi je planove i zato sam odabrao Fulam", rekao je Mitrović za klupski sajt.

Mitrović je u Fulam, koji trenira Slaviša Jokanović, došao na šestomesečnu pozajmicu iz Njukasla, gde je izgubio mesto u ekipi Rafaela Benitesa.

"Fulam ima mlad i dobar tim. Postiže mnogo golova i za mene igra najbolji fudbal u Čempionšpu. Bili su odlični prošle godine, a i ove su sjani. Igraju napadački fudbal s dosta centaršutova, a ja se upravo u šesnaestercu osećam najprijatnije", rekao je on.

Reprezentativac Srbije kazao je da su ga novi saigrači "lepo prihvatili" i dodao da jedva čeka utakmice.

On je ocenio da će borba za plasman u Premijer ligu biti interesantna.

"Mislim da bi Fulam po igri trebalo da bude medju prva dva na tabeli. Ako nastavimo ovako, za to imamo šanse. Čampionšip je dugačko takmičenje, treba ići utakmicu po utakmicu. Pokušaćemo u istom ritmu da nstavimo, biće interesantno"
, rekao je on.

Fulam je šesti na tabeli Šampionata sa 48 bodova, 17 manje od prvoplasiranog Vulverhemptona, ali samo šest od drugoplasiranog Derbija.

Mitrović je kazao da mu prelazak u Fulam znači i kako bi se dobro pripremio za Svetsko prvenstvo u Rusiji, gde bi trebalo da igra s reprezentacijom Srbije.

"Plasman na Mundijal je velika stvar za mene, ali i za celu zemlju. Osam godina nismo bili na velikom takmičenju, vratili smo se tamo gde bi trebalo da budemo. Nadam se da ćemo pobedjivati i ostvariti dobar rezultat"
, zaključio je Mitrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Friday, 02.02.2018
12:59

Odlican potez, ostaje na ostrvu i imace sansu da igra pod Jokanovicem. Ako sad ne napravi kakav-takav rezultat ne znam kad ce. Sve najbolje u nastavku sezone i da udje u odlicnu formu za SP.

avatar
mladenq_
Friday, 02.02.2018
00:00

A ja mislio Fulam klub za koji je sanjao da igra jos kao mali.

avatar
FanEngleskogfudbala
Thursday, 01.02.2018
22:44

Paklena konkurencija u borbi za playoff i to drugo mesto.Vukovi su vec obezbedjeni.

avatar
Friday, 02.02.2018
10:00

Engleska je to, nikad se ne zna, mozda i nisu obezbedjeni